Followers

Friday, 17 October 2014

calling for giveaway

Assalamualaikum...

Salam jumaat semua.
[entri auto publish]
[klik gambar untuk join ga]

Fuh! sekian lama berjanji untuk buat giveaway...
ampun! sebelum ni banyak dugaan dan halangan... hari ni nak suvey berminat ke korang kalau kite nak buat giveaway ni?
Kalau ada yang berminat, sila tinggalkan komen ye kengkawan tersayang...
insya-Allah syarat paling simple sajooo sebab memang nak giveaway as tanda penghargaan korang mengikuti kite kat blog ini...

*hugs*

Hadiahnyooo...
-
-
-
-

1. 2x set beads and iron (really tak tahu nama betulnya tapi dia beads, susun-susun jadi bentuk cupcakes etc then iron-boleh buat keychain etc) Milikinya zaman kreatif dan rajin dulu, sekarang dah meluntur kekreatifan itu. Best jugak buat ni, ralit je, stress pun hilang. Rindu pulaks zaman dulu rajin tu. Sekarang tak boleh dah dok sibuk layan anak.

2. 2x 5pcs kain felt saiz A4

3. 2pcs Decorating Sticker

Pastu insya-Allah akan topup bagi baucer zalora dan lazada yang ada dalam simpanan tu. Tapi tunggu nak cek la dulu ada berapa yer...

Moh! komen ramai-ramai yer kalau berminat dengan hadiah yang kite tawarkan.checece...  Will update the giveaway by next week.insya-Allah...

4 comments:

  1. Cik mah berminat....menarik...

    ReplyDelete
  2. thank you kerana berminat nak join...terharu...esok akan mula giveawaynya...selamat menyertai giveaway dan good luck!

    ReplyDelete