cpuv lagi...

Assalamualaikum...

Ahad yang sejuk. Bersiaran secara langsung dari rumah mertua kesayangan. Harap maklum kite MC hari ni. Pheww... ibu dan anak on off demam je. Ibu on off mungkin sebab tak cukup rehat dan sebab cuaca tak menentu. Thaqif demam, tak sure la, dok main lidah,mengigit je macam nak naik gigi dah... kali ni dia demam tak ke klinik pun la sebab pantau dia demam taklah tinggi sangat suhu dan masih aktif seperti biasa. Demam nak membuas letew...

Eh! Melalut jauh plak. Tengok bloggers dok update cpuv banyak, terus cek jugak hat sendiri. Hehehe...
terus mood nak update blog.
Alhamdulillah beranak-ranak jugak cpuv kite.12cpuv on going... tq a lot nuffnang... tq readers... meh tolong klik tabungan kite tau, nanti esok kite blogwalking u'alls pulak. Hari ni guna tab saja, tak best bw.

To the end, doakan ibu Thaqif n Thaqif sihat ye...
Thanx n lots of love for everyone.


Comments

  1. Smg ibu dan anak cepat sembuh ye. Tahniah...rezeki cpuv yg masyukkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas doa...amin2.rezeki untuk anak.

      Delete
  2. nuffnang skrg murah hati kan bagi cpuv banyak2..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu xpe...murahkan lagi hatimu nuffnang bagi banyak cpuv...hihi

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1