Skip to main content

1st Giveaway By Cik Puan Jelita

Assalamualaikum...



SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke 
(Link kan ke entri "1st Giveaway By Cik Puan Jelita")

3. Sila letak TITLE entri dengan "1st Giveaway By Cik Puan Jelita" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK anda tentang "1st Giveaway By Cik Puan Jelita" di ruangan komen entri ini 
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

Giveaway ni bermula pada hari ini! 

( 20 Oktober -19 November 2014 )


HADIAH??

Haa.. seperti banner picture di atas la. 5 hadiah berupa :

 1. 2x set beads(really tak tahu nama betulnya tapi dia beads, susun-susun jadi bentuk cupcakes etc then iron-boleh buat keychain etc) Milikinya zaman kreatif dan rajin dulu, sekarang dah meluntur kekreatifan itu. Best jugak buat ni, ralit je, stress pun hilang. Rindu pulaks zaman dulu rajin tu. Sekarang tak boleh dah dok sibuk layan anak.

2. 2x 5pcs kain felt saiz A4
3. 2pcs Decorating Sticker

Senang! Update dan tag kawan!
Yeahh! Apa tunggu lagi kan? 

Cabutan bertuah akan di lakukan oleh kite sendiri =)

Good luck kengkawan!

********************************
Insya-Allah...

[20-23 November 2014 - entri senarai peserta]

[24 November 2014 - entri pemenang]

[25-30 November - Ship out the gifts]


Comments

  1. AsSalam...terima kasih sudi ke TERATAK BUNDA...

    ReplyDelete
  2. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  3. sy suda join :D
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  4. join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  5. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  6. syasya join :)
    http://music-syasya95.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  7. join.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  8. salam, lissa join ye
    http://lissadblog.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  9. Saya join ya! In Shaa Allah boleh menang. :)

    http://tizz-tiranah.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  10. Join , hehe minat buat craft ni :)

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  11. join yee..
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  12. join gak...

    http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  13. http://umikasum.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  14. http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita_25.html

    ReplyDelete
  15. Salam, akak turut serta :)
    http://famf-tower.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  16. http://www.sihatitunikmat.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  17. join ya...
    http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  18. Cik mah join..
    http://sunflowergo2.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  19. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  20. Nad join ye =)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  21. Saya join

    http://haidoonia-sayadisini.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  22. Saya join..

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  23. Saya join :D

    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  24. Bismillahirohmanirohim.

    Saya join ^^

    http://diarisihazimah.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  25. join. :)

    http://najihahawanbiru.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  26. join. ^_^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  27. http://loveneddy.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  28. http://kylifa.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    saya join ! ^_^

    ReplyDelete
  29. Asslamualaikum. Saya join, ye :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  30. Cik Mimie join :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  31. saya join juga ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  32. saya join :)

    http://thesupersomething.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-