Mood terbang...

Assalamualaikum...

Banyak nak cerita, entri berderet dalam draft itu tapi asyik cerita sekerat jer tu yang tak boleh publish.
Kejap je pejam celik giveaway going end soon. Sila-sila invite kengkawan lagi join 1st Giveaway by Cik Puan Jelita ni.

Minggu ini sibuk sikit kerja tengah kejar dateline. Buang masa buat kerja sama berulang sebab officemate misscommunication. Kite open case , dia close, again kite kena open. T__T
 Kadang-kadang terasa berpinar-pinar kepala dah dok tengok dignosis/prosedur bagai tapi terus ingat akur janji saya yang menurut perintah. So tabahkan minda, ikhlaskan hati yer  demi sempurnakan tugas.
Pastu fikir tak nak ada backlock lagi, minggu depan nak cuti-cuti dengan lapang sahaja. So kembali semangat bekerja.
Hope my works will settle by this Thursday.

Tension/ kusut ni, memang terasa perlu sangat sweet escape sekejap ken. Hari ni pun ingat nak ke bandar cuci mata, tapi leka bekerja, pam pun tidak, so ambil masa untuk pam, tengok dah 1.10pm, haruslah jalan pack batal jelah niat itu.

My intan payung berlian #muhamadthaqifaiman tersayang semakin hari semakin aktif. Semalam ber-walker dah sampai ke dapur. Sebelum ni ukur dinding je, jalan mengiring macam ketam sekarang dah boleh reverse, gear 1,2 slow-slow parking.
Super excited nampak ibu dok dapur melompat, nasib baik tak jatuh kat bendul nak pergi dapur. Ibu pergi menyelamat dia dari terjatuh boleh dia gelak, ingat kite main dengan dia. Saborr jelah. Banyak makan sekarang..Hihi. Ibu dok sapu PEVOO pada bekas gigitan nyamuk dia sibuk nganga mulut, kite suap jelah. Sedap je dia telan. Bagus la, berbaloi ibu beli PEVOO tu ken, boleh sapu dan makan sekali.

Berusaha nak masuk ke bilik membasuh yang gelap itu.

Comments

  1. Pevoo boleh jg letak dlm mknn bayi. Mmg byk khasiatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah...boleh buat masa weekend jelah.weekdays malas nak atur atok dia byk2.

      Delete
  2. byk dh akal dia..heheh..

    ilek², jgn kusut sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah...hari2 ada je bnda baru, seronok tengok dia berkembang.
      tQ

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my