Baju baru untuk #muhamadthaqifaiman

Assalamualaikum...

Bila anak mula membesar, bila dukung anak,bajunya menampakkan pusat, button baju dengan mudah tertanggal je, itu tandanya maknya kena perabes duit shopping baju untuk anakda.

Mata ibu ni tengok design banyak tak kena jiwa pastu rege mahal. Sepasang joo la yang ibu rembat, itupun leleh dengan harganya RM11.90 sajoo.

Masa sama, kirim sama SIL yang gemar Sogo. Hujung tahun, YES dimana-mana ken, alang-alang along nak membeli-belah, tumpang belikan untuk Thaqif sepasang dua.




Puas hati ibu. Dapat 3 pasang, cecomel plak baju brand babykiko lagi. umi kamu cakap bagi rm50 je.hihi... tq umi..nanti boleh tolong shopping baju untuk Thaqif lagi.

Pastu long aka my biras belikan 2helai baju untuk Thaqif.


Elok le musim hujan dapat baju lengan panjang.Tq long... ibu aim nak cari seluar la plak.huhu.  korang rasa mana nak shopping busha/pants memurah, do share okey...Online bizz la plizz...
**hujan, ibu thaqif malas nak keluar dah.

atok, tengok baju baru banyak suka dia. Malam tu kemas-kemas,buang tag baju siap-siap nak dibasuh. Pagi esok atok semangat tanya, dah basuh ke baju baru Thaqif, abah nak sidai.
^__^"
Confuse kejap ibu neh, cucu ke atok yang dapat baju baru ni?

Okey...stok baju ni semuanya bersaiz 12m-18m. Thaqif dah rupa hulk kalau pakai saiz 6m-12m kot...bhahaha...



Comments

  1. Replies
    1. hihihi...katanya memperbaharui wordrobe anak bujang

      Delete
  2. wah, rezeki thaqif dapat banyak baju baru. hehe.comel2 je semuanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini memperbaharui wordrobe thaqif ni

      Delete
  3. Cantiknya baju thaqif. Btw hadiah sue dah terima. Tq ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. alhamdulillah, semoga hadiahnya memuaskan yer.

      Delete
  4. haha..hari ni pon daku soping baju anak..

    rase gian nak soping baju anak..baju sendiri tak berganti.. :p

    ReplyDelete
  5. Kakak cik mah jual busha..murah je cik jelita..online..mybaby&kidsonlineshop...p.tgok.ek...bestnyer thaqif ada bj baru...cik mah shopping bj jln azwa je..bj rumah bnyk lagi muat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke cik mah.nanti kite godek2 kat situ.

      Delete
  6. Lya pn baru start shopping bju anak blk sbb berat ank xnaik sgt so baju lame pn muat2 lg. Jmt duit hemak. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...syokk la jimat.kite ni baru nak buat shopping besar2an sebelum ni sebulan 1 baju jer ganti baju yang tak muat

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1