HADIAH SUDAH POS

Assalamualaikum...

Khas untuk 10 orang pemenang giveaway by cik puan jelita tempoh hari. Kite dah poskan hadiah kalian semua semalam. Maaf kerana terlambat sudah posnya. Yang penting pos dah, ye dak?
Insya-Allah dalam 3-4 hari sampai le kot. Dah dapat hadiah meh info kite plak tau.

Ada je tanya, saya dapat apa yer? Itu kite pun tak dapat bagitau spesifik sebab hadiah terlebih dahulu pack, lepas tu baru print alamat semua. Kalut-kalut melayan anak, kite main tampal sajoo alamatnya. Surprise!Surprise gitu...

Well 1st time buat giveaway, tak pernah plak join giveaway sebelum ni, jadi macam flow tu kelaut sikit. Buat untuk suka-suki sahaja ken, macam tak sempurna je kan. Insya-Allah soon, buat giveaway lagi kite akan cuba buat terbaik, mengikut flow gitew.

Apa-pun kerjasama dari para pemenang amatlah dihargai, terima kasih kerana support giveaway kite yang tak seberapa ini. Best berkenalan dengan kalian... Terasa memberi hadiah pada 1 Malaysia pulak sebab pemenang dari pelbagai negeri,ada dari kedah, johor, negeri sembilan, selangor, KL. 

Untuk peserta-peserta lain, walaupun korang tak menang, kite masih menghargai kalian yang support giveaway itu. Insya-Allah ada rezeki nanti kite akan buat giveaway lagi. Masa tu jemputlah join dan support kite lagi, mana tau tuah korang pulak.

 Last but not least, kalau rasa korang nak bersegmen ke buat giveaway jugak nanti nak sponsor ke kan, meh le tanya kite kot-kot time tu ada stok hadiah tersepak dalam almari kite, boleh la kite sponsor sikit giveaway korang.

Comments

  1. Horay..bestnyer..xsbr nk tunggu surprise

    ReplyDelete
  2. Yeayy dah sampai kak! Waaaa sukenyee dapat beads ni. Dah lama idamkan. Teringin sangat nak buat sendiri. Yang ade tu beli je. Alhamdulillah. Semoga murah rezeki akak :)
    Thanks banyak banyak banyak kak :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my