Skip to main content

HADIAH SUDAH POS

Assalamualaikum...

Khas untuk 10 orang pemenang giveaway by cik puan jelita tempoh hari. Kite dah poskan hadiah kalian semua semalam. Maaf kerana terlambat sudah posnya. Yang penting pos dah, ye dak?
Insya-Allah dalam 3-4 hari sampai le kot. Dah dapat hadiah meh info kite plak tau.

Ada je tanya, saya dapat apa yer? Itu kite pun tak dapat bagitau spesifik sebab hadiah terlebih dahulu pack, lepas tu baru print alamat semua. Kalut-kalut melayan anak, kite main tampal sajoo alamatnya. Surprise!Surprise gitu...

Well 1st time buat giveaway, tak pernah plak join giveaway sebelum ni, jadi macam flow tu kelaut sikit. Buat untuk suka-suki sahaja ken, macam tak sempurna je kan. Insya-Allah soon, buat giveaway lagi kite akan cuba buat terbaik, mengikut flow gitew.

Apa-pun kerjasama dari para pemenang amatlah dihargai, terima kasih kerana support giveaway kite yang tak seberapa ini. Best berkenalan dengan kalian... Terasa memberi hadiah pada 1 Malaysia pulak sebab pemenang dari pelbagai negeri,ada dari kedah, johor, negeri sembilan, selangor, KL. 

Untuk peserta-peserta lain, walaupun korang tak menang, kite masih menghargai kalian yang support giveaway itu. Insya-Allah ada rezeki nanti kite akan buat giveaway lagi. Masa tu jemputlah join dan support kite lagi, mana tau tuah korang pulak.

 Last but not least, kalau rasa korang nak bersegmen ke buat giveaway jugak nanti nak sponsor ke kan, meh le tanya kite kot-kot time tu ada stok hadiah tersepak dalam almari kite, boleh la kite sponsor sikit giveaway korang.

Comments

  1. Horay..bestnyer..xsbr nk tunggu surprise

    ReplyDelete
  2. Yerima kasih... x sabar menanti.

    ReplyDelete
  3. Yeayy dah sampai kak! Waaaa sukenyee dapat beads ni. Dah lama idamkan. Teringin sangat nak buat sendiri. Yang ade tu beli je. Alhamdulillah. Semoga murah rezeki akak :)
    Thanks banyak banyak banyak kak :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-