Minggu sibuk berganda...

Assalamualaikum...

Minggu ni teramatlah sibuk dipejabat. Masuk Ahad-Isnin, sibuk kejar deadline key-in data. Selasa bengkel 1 hari. Rabu yakni semalam ingatkan boleh release sat, konon nak browse-browse giveaway lagi, nan hadoo teruskan dengan key-in data yang masih berlambak-lambak 40000 helai.

Hari ni pun sangka happy hour tumpukan key-in data, derrr 44kali officemates remind meeting jabatan wajib hadir... 
Meeting super hott sangat, pening kepala dok dengar perkara ulang-ulang walau tak berkaitan dengan kite. Bertabahlah hati.Ni ha baru habis meeting... 

Pukul 3.30pm dah nak balik... Nasib baik tak decide nak balik rumah MIL arini, kalau tak lagi super kalut la kite ni...

Dah lama tak balik rumah MIL, abah pun remind. Tapi hujung tahun, so much to settle, hari-hari rasa balik nak landing sahaja. Kata jer keje senang, key-in data, pun penattt hokey sehari-hari mengadap skrin komputer jer ken, balik rumah memberes kerja rumah pulak.

So kepada pemenang GA, harap bersabar, kite tak sempat pos lagi...Will do as soon as possible okey... Dah siap pack comel-comel, pos jer belum. Semalam ingat nak pergi pos dah, tup-tup ingat abah dah berhari-hari komen clorox dia dah habis semua. So, tukar plan p supermarket jer la tengah hari tu. Harap maaf yer pemenang-pemenang GA kite yang chomels...  

Dah ada 7 orang yang respon untuk tuntut hadiahnya. Another 3, please step forward and email me ASAP thru cikjelita899@gmail.com... So kalau sempat kite sekali harung je ke pejabat pos malaysia itu.

Okey bye! Selamat berhujung minggu semua...
**sangat tak sabar nak landing-landing, golek-golek dengan #muhamadthaqifaiman
Rindu nak gomol bau dari syurga itu.

Comments

  1. semoga semuanya dipermudahkan. :)

    ReplyDelete
  2. Ala2...ciannyer die bz..xpe2..kami sbr menunggu...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1