2015

Assalamualaikum...

Januari dah nak masuk suku baru terhegeh-hegeh nak cerita harapan aka azam tahun 2015.
Kena faham hari tu kite kejutan banjir, semua azam set dalam mind semua sudah bertabur dibawa banjir. Bhahaha... So inilah masa untuk kembali menyusun perancangan tahun baru.

Post di FB membuka tirai 2015, sambil melabuhkan tirai 2014. Sesungguhnya 2015 yang bakal dilalui ini mendebarkan hati kite. Berdoa je setiap hari diberi kekuatan, kesihatan, ketabahan juga.

Untuk tahun baru ini checklist harapan saya :
  • Drive sendiri. (keyakinan dah ada cuma perlukan teman dulu buat 1 round mai keje, abah tak mo maka terpaksa tunggu suami pulang dulu la)
  • Kembali fully BF Thaqif. Mood mengumpul stok.
  • Memperkembangkan bisnes bbcream. Nanti boleh beli toys untuk Thaqif tetiap bulan.Motif?
  • Semoga suami dapat bertukar bertugas di Kelantan. Maka kami dapat bercinta hari-hari. Rindu ni!
  • Memulakan projek membina rumah kecil kami. Walaupun rumah dah sedia ada, tetapi rumah kecil kami hasil titik peluh sama-sama serta memenuhi impian dan citarasa boleh kami jadikan rumah percutian. Muahaha... Angan biar setinggi awan.
  • Memperhebatkan simpanan kewangan aka emas.
  • Lebih membahagiakan ibu-bapa serta mertua kite. Mungkin bercuti bersama-sama lagi.
  • Nak mengandung lagi. Eh? bhahaha... Tengah mengandung aritu kemain pikir cemana nak plan family, now ada anak desprate nak mengandung lagi. Okey nak beranak pada 2016.

Comments

  1. salam kenal...moga segala azam untuk tahun ini dan akan datang akan tercapai

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1