GET 50 FREE 4R PRINTS

Assalamualaikum...

Hari selasa lepas kurier menelefon cakap nak hantar barang. Kite dah blurr...Belum gaji, rasanya tak de shopping apa-apa.
Bila pulak shopping ni? Apa benda la pulak sampai ni?

Rupanya dari foto-zzom. Baru teringat kite subscribe update dari foto-zzoom pastu dapat promosi free print 50pcs 4R photo. Bayar postage RM15 je. Okey letew. Daripada asyik pending nak pergi kedai gambar nak print.


Seronok yang amat hookey... Selama ni asyik pending jer nak print gambar dalam phone, pendrive, hard disk. Now, dapat free, lelaju la print sebelum ter-erase oleh virus ke ape. 
Kite print gambar-gambar semasa bercuti di CH dan gambar-gambar anakda tersayang.



Submit order pada 05/01/15, dapat pada 13/01/2015.
Di bungkus cantik dalam kotak, dengan berbubble wrap dan kertas minyak lagi. Memang sampai dalam keadaan good condition la.


Best sangat. Pastu subscribe lagi guna e-mel suami tersayang pulaks. Hikhikhik...

Sharing is caring.
Nak dapatkan free print 4R photo jugak? klik gamboo dibawah yer.



Comments

  1. Tq for sharing sis..

    Tu la, kalau nak pergi kedai memang tak pergi2 pon nak cuci gambar.. :p

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sila2 print gambar danish banyak2...

      Delete
  3. Nak juga lah..nak ke kedai cuci sendiri mmg x sempat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xpe...click saja pic paling bawah tu.kite link ke foto-zzoom dah siap2

      Delete
  4. Wahhhh.. samalah kita Cik Jelita.. Bie pon dah buat juga. hehehe :D Gimme 5

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1