Skip to main content

Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com

Assalamualaikum

http://www.mystorymory.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

Ada banyak hadiah-hadiah menarik untuk anda menangi :


Wang tunai RM50 x 1 pemenang
Wang tunai RM20 x 1 pemenang
SuperRich Puteri Vanilla x 1 pemenang
SlymRich BlueBerry Diet Fiber x 1 pemenang
Owl x 1 pemenang
Elegant Tumbler Fuschia Kiss Tupperware 250 ml x 2 pemenang
Scar Solution Body Bar (1 set) x 10 pemenang
Lulur Mandi Sumber Ayu Whitening Bunga x 1 pemenang
1 set of Balinese Body Scrub, Body Lotion & Starter Bubbly Foot Soak  x 2 pemenang
Tambah nilai kredit RM10 x 2 pemenang
Wang tunai RM10 x 2 pemenang
1 pek Reevo Chocolate Malt (15 sachet) x 2 pemenang
1 pek Nasi Arab al-Bayt (Maqluba) x 1 pemenang
1 pek Nasi Arab al-Bayt (Mandy) x 1 pemenang
Charmantshawl (green petronas) x 1 pemenang
Charmantshawl (yellow mustard) x 1 pemenang
1 set Sabun Dobi x 1 pemenang
4 pcs senduk (A, B, C, D) x 4 pemenang


Syarat-syarat untuk menyertai giveaway ini :
1) Buat satu entry bertajuk "Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com" dan copy banner di atas.
2) Follow Blog penganjur : 
3) Follow Blog penaja :
http://azatiesayang.blogspot.com/
http://eyzamiel.blogspot.com/   (memandangkan ada peserta yang tidak mempunyai akaun instagram, maka link follow instagram @eyzamiel TELAH DITUKAR kepada follow blog http://eyzamiel.blogspot.com. Harap maklum)
4) Follow Fanpage penaja :
5) Letakkan link entry anda DI SINI.
6) Jangan lupa letakkan link blog www.mystorymory.com di dalam bloglist anda supaya tidak terlepas apa-apa update terkini.
7) Tarikh-tarikh penting :
8 Januari 2015 jam 11.59 malam - tarikh tutup GA
14 Januari 2015 - Keputusan akan diumumkan
Pemenang akan dipilih secara rawak oleh penganjur.

Comments

  1. Hai Cik Jelita,

    Terima kasih kerana menyertai Giveaway 2014 Bersama www.mystorymory.com

    Kami harap anda telah follow blog dan like fanpage penaja seperti yang telah dinyatakan dalam syarat giveaway.

    Kegagalan berbuat demikian, penyertaan anda serta-merta terbatal.

    Semoga berjaya!
    Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Dari GA yang sama http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html .

    ReplyDelete
  3. assalam , singgah dari segmen sama :) http://www.blogparihh.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama..good luck!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-