Followers

Monday, 16 February 2015

Bila Anak Bujang Jealous

Assalamualaikum...

Hehehe...Kelakar kekadang terbayang telatah anak bujang #muhamadthaqifaiman tu. Semakin membesar semakin terserlah personaliti dia etc.
Sekarang dah pandai jealous tau. Grr... Perangai sangat...
Tapi masih comel.
^__^

Hari tu pergi melawat kawan baru bersalin, kite dok cuit-cuit pipi baby comel tu.
Eh! tetiba Thaqif pun datang dekat, tarik-tarik tangan kite. Kikiki...

Masa kite buat makan-makan kat rumah pun sama, kite ambik baby mak cik kite, letak dia kat tepi. Choii... Dia marah kot. Tapi jap je pasal opah dia ada, layan dia dukung, okey la sikit perangai.

Masa papa dia balik, pastu sengaja kite buat manja-manja dengan papa dia, bagi papa dia tidur atas riba, atau papa dia dukung kite masuk bilik. Dia menjerit kot. Hahaha...

Weekend hari tu balik rumah mak tok, pastu dok main-main dengan dia. Macam biasa kalau dia dapat sesuatu dia tak kasi dah orang ambik balik tau. Marah. Pastu kalau halang dia ke apa dari yang dia nak (especially kalau dia mengaruk nak keluar rumah), mai mood swing dia nah dia cakar muka kite. Derrr... Apakah perangai, sapa ajar ni nak oiii?
Terus mak tok cakap, gaya macam ni kalau dapat adik ni mendengki la.

T__T
Terus terbantut niat ibu nak beranak lagi.
Kesian ibu, ibu baru je nak berusaha kasi awak adik tau, awak jealous camgini, cemana ibu nak beranak. Kang awak main tampoo je adik satgi nayaaa lee... Dah le ibu seorang nak handle...


Nak amek gamboo pun kena kejung sekarang. Tak dapat kacau kamera dengan tangan, dengan kaki pun boleh.
T__T 

4 comments:

  1. Alahai thaqif. Comel la keletah awak ni..

    ReplyDelete
  2. Hahaha
    .pndai jeles...azwa klau kita dok peluk2 abah die..ckp.syg2...die dtg join peluk skali...hahaha...setuju ngan thaqif..hahaha...azwa lah tu juga..kaki pun jadilah..

    ReplyDelete