Followers

Wednesday, 25 February 2015

Eh! Dah hari Rabu

Assalamualaikum...

Kejap je masa. Tup-tup dah hari Rabu pun.
Rabu terakhir dibulan februari yang indah.

Sibuk dipejabat kadang balik tidurkan anak terus lebur sama-sama sampai pagi. 
All the backlocks data key-in makes us working hard.
Sabtu pun nak OT demi mengejar tugasan yang banyak terkandas ini.
OT demi klaim off untuk bercuti dan habiskan masa berkualiti bersama-sama suami tika beliau pulang nanti sebenarnya.
Terpaksa rajin la. Hihihi...

Buat sahabat...TQ for the ideas to treat/surprise my husband thru my previous entry. 
Sangat menghargai tau. 
I got raw idea from all the suggestion.
Siap survey agoda might found great hotel to stay a while.
But nak jadi cerita,
Semalam DAL tersayang breakdown semasa otw balik kerja. 
T__T
DAL merajuk kot pasal ...?
(Doakan jelah yang terbaik)

Maka kos untuk buat surprise birthday yang vavavoom thru agoda itu terpadamlah, dahulu kan DAL yang sekian tahun berbakti kepada kami.

Tetapi 
kan kata raw idea baru, so taklah rasa macam frust menonggeng tertonggeng
boleh edit lagi all the idea tu
 just upgrade/downgrade some to make everything balance.
cant wait for my husband be home.
cemana semua akan berlangsung, menjadi ke tidok
just wait la.
(tak boleh story terlebih kang my husband tengah skodeng blog ni terus tak surprise)

 Hai Husband! (lambai-lambai tangan)
Pandai awak masak nasi goreng blackpaper today. Moga-moga sedap ye. Love you.

Hari ni, ke KD check-up my #muhamadthaqifaiman.
Timbang joo pun tapi very well excellent archievement. 
71cm, 8.1kg dengan jayanya. Aktif semendang tak payah expect naik berkilo-kilo la. 400g yang bertambah ini pun sudah cukup hebat ye.  

Ini budak dah abes tawaf seat belakang, seat depan, finally lentok di bahu opahnya. 
Seronok la hari ni dia berjalan-jalan ziarah tok che, pergi rumah kawan atok lagi.


8 comments:

  1. Replies
    1. dah penat sgt tawaf seat belakang depan.lastly dia sendiri parking atas bahu opah dant tertidur.

      Delete
  2. sedapnya dia tido nyenyakk sangat tu

    ReplyDelete
  3. Thaqif tembam...azwa setahun br 8 kg..hehe

    ReplyDelete
  4. tak lama lagi dh nk mask 10 bulan ye.
    cepat j kan. saya kalau bab timbang anak mmg xcited.. ni 3/3 baru nk pergi timbang utk 6 bulan. gara gara nurse kena posting, terus kena check up bulan mac utk umo6 bulan.patutnya check up bulan 2..

    ReplyDelete