Hati bunga-bunga...

Assalamualaikum...

Hati bunga-bunga kerana
-
-
-
ini
conversation dalam whatsapp semalam.
Gamboo tak edit/tak guna 360 yer.


Suami kite rajin je praise me with good word.
Normally, about my cook, things i do for the family...
Jarang benorr sempat nak komen pasal my skin etc. He very anti kalau kite mekap, dia cakap lawa, tapi tak mo kasi orang lain tengok isteri lawa dia bila mekap. Pernah je suruh kite pakai topi keledar masa keluar jalan kat mall. Apakah? Memang taklah mekap cecantik suruh pakai topi keledar masa jalan.
Man! Fahamilah. Mekap dan perempuan ni memang tak boleh pisah okey, ia memberi confident level jugak. Macam sesuatu sangat tau bila tak mekap.

Eh! melalut kemana dah... Tetiba je kan suami komen pasal my smooth skin... Best gilosss perasaan dia hookey, terus feeling menang award okey pastu buat speech 'terima kasih seqybeauty kerana keluarkan produk best ni!'
Fall in love untuk kali ke 80juta dengan seqybeauty... Arghh...Sebelum ni kite adalah pengguna produk muka secara lompat-lompat, susah nak cari yang sesuai dengan muka. Nah! kenal dengan seqybeauty ni macam... Oh! best. bestnyaaaaa...

Pastu suami pun tegur ni, teruslah macam, maybe I should only stick with seqybeauty for now... Kikiki...

Apa macam? Tergodakah dengan kulit mulus comel kite... (wakaka...maaf terperasan...)
Boleh order dengan kite okey bbcream yang terlajak cantik ni...

sms/whatsapp/telegram 0109064732

Boleh baca kelebihan/fungsi bbcream seqybeauty kat bawah ni.
Bbcream ni water based tau, so ringan sangat pada muka.


Bbcream datang dalam 3 tona.

Fair - untuk yang berkulit cerah
Natural- kulit serdahana, sawa matang
Brown-sesuai untuk yang berkulit gelap

Eh! cleanser pun ada jugak. Dah bbcream, nak bersihkan wajamh guna cleanser seqybeauty. Barulah lengkap gitu... segar je lepas guna cleanser ni sebab ada formula cucumber jugak. Sejuk gitu...


Also... sedang menunggu produk baru nak keluar. Sakura mask... Formula pertama kali diguna kat malaysia ni... tak sabarnyaaaaa nak guna...

sms/whatsapp/telegram 0109064732
sms/whatsapp/telegram 0109064732
sms/whatsapp/telegram 0109064732










Comments

  1. Tahniah sbb telah dpt happykan suami. Jaga penampilan diri di mata suami tu suatu kemestian. Dapat pahala tsu bercantik2 dpn suami ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah...marilah kutip pahala free.sambil layan minat mekap, dpt mengembirakan hati suami pulak.

      Delete
  2. tak penah try lagi product ni. macam menarik je ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, sesuai dengan kite.cubalah mana tahu sesuai dengan cik nani plak...

      Delete
  3. jadi tergoda lak sis . tapi kena habiskan yg ada dulu . x nak membazir ... best tu dpt pujian dr suami ...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum saudari.

    Saudari merupakan salah seorang pemenang Ga sy
    12 Days Giveaway kisahamydotcom. Tahniah saya ucapkan.

    Sila lengkapkan butir2 berikut bagi tujuan pengeposan hadiah dan email semula kepada saya.

    Nama :
    Alamat :
    No. Telefon

    Terima Kasih dan Tahniah Dari Pihak saya

    Amilia [ Ibu Amirah, Ameer, Ammara ]
    Shaklee Independent Distributor
    SID : 858048
    Contact No. : 019-7741154
    email : sitiamilia1@gmail.com
    Website : http://www.kisahamy.com/
    Fb Page : Kedai Vitamin Famili
    Twitter / Instagram : siti amilia yaman

    ReplyDelete
  6. Nk trylah juga ni...lama dah juga tercari2 skincare ape yg sesuai..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Pengalaman membeli di 11street.my

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan