Sape nak join giveaway?

Assalamualaikum...

Rezeki dikongsi bersama...
Rezeki sikit dikongsi ramai-ramai lagi meriah dan seronok...

Hati saya sedang berbunga-bunga ni...
Maka terus perasaan nak buat giveaway lagi...
This time hadiah berkonsepkan ''beauty'' aka ''ladies''.
Hadiahnya seperti perfume, shawl, losyen, pencuci muka, mungkin juga bbcream kegemaran sekarang.

This time saya take time, bersedia dalam menyediakan hadiah, bungkus cecomel, sediakan tag terima kasih etc...hewhewhew...

Maka, ladies...eh gentlemen pun boleh join jugak (takde diskriminasi gender pun)
Kalau menang kot boleh kasi hadiah untuk tersayang ke kan...

Bila tiba masanya nak mulakan akan diumumkanlah. For now, give me time to be prepared... I want to settle a few things before launch the giveaway.

Insya-Allah.Insya-Allah. 
Doa-doakan segalanya dipermudahkan. Semoga cepat selesai urusan kite, cepatlah kite membuat giveaway. Yeay! 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Pengalaman membeli di 11street.my

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan