Terjebak dengan Tudung Ala Nealofar...

Assalamualaikum...

Muahaha...
Cerita dari sebelum cny yang terperam sebenarnya.

Khamis yang malas telah di memo-kan untuk bergotong-royong. Maka pakai yang sempoi-sempoi ayu jelah yer. t-shirt dan seluar slack gitu. Kite bermasalah sikit nak pakai seluar trek tu. Macam tak profesional kerja je. So seluar ala slack tu kira okey la.
Pastu kat office tak dek pun join gotong-royong pasa kerja hakiki pun setinggi gunung. saja pakai ikut tema jer.

Hihi...
Eh. Itu bukan cerita sebenar...
Dok pejabat ni biasalah semua ada jugak yang buat part time cari side income niaga macam-macam. Biasa kite ni susah bebenor nak menyoping kalau kawan meniaga kat pejabat sebab kadang tak kena jiwa belia ni.
Hari tu ada la kakak ni niaga tudung ala nealofar gitu. Sorry to say, kite lagi prefer yang kain akak ni jual berbanding nealofar original tu kot. Kain cotton berat, sedap, cantik pulookk... Harga RM25 sahajoo...

Pagi pergi kerja tudung hitam comey.
Balik kerja terus bertukar tudung merah ala neelofa. Eh. Mudah sangat pakai. Tapi kite pakai jer inner tu sebab tak mo muka nampak boolat. Hikhok.

Okey ke tidok?

**Rasa nak beli lagi beberapa warna, senang dipakai tak payah iron-iron dah, memudahkan untuk mak anak satu ni diwaktu pagi.

Comments

  1. Wah, mmg cantik! Murah pulak tu....

    ReplyDelete
  2. Cantik!!Saya pun dah terjebak instant ala neelofar..Hihihi..

    ReplyDelete
  3. Cantik2...wah makin ramai terjebak ni..nk carilah juga gini..

    ReplyDelete
  4. cantik..kemas je

    salam perkenalan sis & jemput ke blog nana nanti :)

    ReplyDelete
  5. teringin nk pakai jugak....

    salam ziarah ye...
    http://thebeautyofsplendid.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  6. comel.nmpak kemas dan terletak.sukanya kalau x payah nak iron. senang kerja kan

    ReplyDelete
  7. Cantik! Jgn lupe melawat blog sy ye.. Ade tips, resipi, travel

    http://mommasuci.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my