Skip to main content

Pemenang 2nd Giveaway Cik Puan Jelita

Assalamualaikum...

Selesai sudah blogwalking kat blog semua peserta, done follow balik awak-awak semua.
Kalau ada tak follow mungkin terlepas pandang, nanti info balik kite ok?

Syukur alhamdulillah dengan sambutan giveaway yang awesome...
Thank you kawan-kawan yang support...
Korang memang best! 
*FLYING HUG & KISS*

Sebelum terus scroll pemenang, sila check nombor bertuah masing-masing naaa kat bawah ni...

Senarai Peserta 2nd Giveaway Cik Puan Jelita


Pertama-tama, tahniah untuk semua pemenang yang bertuah.Semoga happy naa...
Pemenang dipilih menggunakan random.org...


1st Winner : BBCream SeqyBeauty yang bernilai RM55

2nd Winner : Cleanser Seqybeauty yang bernilai RM45



-
-
-
Belum abes lagi aaa... Since peserta adalah melebihi 30 orang dan membuat hati kite happy to max, 
marilah menambah hadiah saguhati pulok... 
*clap.clap.clap*




Hadiah saguhati berupa...
Eh... Biarlah rahsia... biarlah surpriseeee pada pemenang...

Maka dengan ini saya menutup sepenuh-penuhnya 2nd Giveaway Cik Puan Jelita ini...

Para pemenang yang cantik hensem sila segera inbox e-mel kite ye cikjelita899@gmail.com
dengan subject Pemenang 2nd Giveaway Cik Puan Jelita, sertakan nama, alamat, no phone untuk proses penghantaran hadiah. Kalau rasa malas e-mel, nak sms/whatsapp/telegram pun boleh  0109064732
 Hah! Jangan lupa bagitau sekali korang menang hapee... Kang senang nak bungkus parcel terus ke.


Once again, tahniah buat pemenang-pemenang... Insya-Allah later, kite buat GA lagi. Dah dalam perancangan pun... Sekarang nak kalau boleh nak try maintain keep buat GA in every few month... Korang doa-doakanlah rezeki kite murah ye...
xoxoxo...

x for hug
o for kiss



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-