Pemenang 2nd Giveaway Cik Puan Jelita

Assalamualaikum...

Selesai sudah blogwalking kat blog semua peserta, done follow balik awak-awak semua.
Kalau ada tak follow mungkin terlepas pandang, nanti info balik kite ok?

Syukur alhamdulillah dengan sambutan giveaway yang awesome...
Thank you kawan-kawan yang support...
Korang memang best! 
*FLYING HUG & KISS*

Sebelum terus scroll pemenang, sila check nombor bertuah masing-masing naaa kat bawah ni...

Senarai Peserta 2nd Giveaway Cik Puan Jelita


Pertama-tama, tahniah untuk semua pemenang yang bertuah.Semoga happy naa...
Pemenang dipilih menggunakan random.org...


1st Winner : BBCream SeqyBeauty yang bernilai RM55

2nd Winner : Cleanser Seqybeauty yang bernilai RM45



-
-
-
Belum abes lagi aaa... Since peserta adalah melebihi 30 orang dan membuat hati kite happy to max, 
marilah menambah hadiah saguhati pulok... 
*clap.clap.clap*




Hadiah saguhati berupa...
Eh... Biarlah rahsia... biarlah surpriseeee pada pemenang...

Maka dengan ini saya menutup sepenuh-penuhnya 2nd Giveaway Cik Puan Jelita ini...

Para pemenang yang cantik hensem sila segera inbox e-mel kite ye cikjelita899@gmail.com
dengan subject Pemenang 2nd Giveaway Cik Puan Jelita, sertakan nama, alamat, no phone untuk proses penghantaran hadiah. Kalau rasa malas e-mel, nak sms/whatsapp/telegram pun boleh  0109064732
 Hah! Jangan lupa bagitau sekali korang menang hapee... Kang senang nak bungkus parcel terus ke.


Once again, tahniah buat pemenang-pemenang... Insya-Allah later, kite buat GA lagi. Dah dalam perancangan pun... Sekarang nak kalau boleh nak try maintain keep buat GA in every few month... Korang doa-doakanlah rezeki kite murah ye...
xoxoxo...

x for hug
o for kiss



Comments

  1. Alhamdulilah xsangka menang join semput2 dah aritu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah no 2 . boleh la pakai pasni . hehee . tq . tahniah pada pemenang lain jgak

    ReplyDelete
  3. tahniah..tahniah..mmg x dan sgt nk juin..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1