Siapakah pemilik bbcream dan cleanser seqybeauty?

Assalamualaikum...

Alhamdulillah tamat sudah 2nd Giveaway by Cik Puan Jelita.
Terima kasih buat semua peserta yang menyokong GA kite yang tak seberapa ini...
Siapalah pemilik bbcream dan juga cleanser dari seqybeauty ni?


Mesti pakat dok keep praying supaya menang je.
Kite pun tak sabar nak tahu siapa yang bertuah menang itu.
Tapi sabar ye...
Slowly blogwalking kat semua peserta GA. Ada yang kite dah follow back ada yang masih belum sempat singgah, mungkin belum sempat update jugak senarai peserta since minggu yang sibuk sangat.
Insya-Allah kite akan umumkan secepatnya okey.


Comments

  1. waalaikumusalam.... semoga Ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  2. drum roll... hehe.. tik tok, tik tok.. :D

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tunggu keputusannya.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1