Followers

Wednesday, 25 March 2015

WW : DATING TIME

Assalamualaikum...

minggu ni terasa cepat sangat berlalu.
Suami dah sampai pagi ni. Shh jangan bagitau suami kite nak off petang ni nak dating dengan suami sayang.



**kepada pemenang ga sila cepat bagi details.kesian kat kawan-kawan awak yang dah kasi details. kite nak pos sekaligus je yang pemenang ga. tak mo campur dengan pos harian kite tau...

7 comments:

  1. selamat berdating dgn cik suami yer...

    ReplyDelete
  2. Wewittt...dating tu...thaqif ikut x??hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak. hehehe kita pun ada waktu dating.. tengok movie berdua je. so far dah 4-5 kali hahahhaha. tapi pergi siang hari laa. tak sanggup nak tinggalkan adam time malam. hehehhee

    ReplyDelete