WW : DATING TIME

Assalamualaikum...

minggu ni terasa cepat sangat berlalu.
Suami dah sampai pagi ni. Shh jangan bagitau suami kite nak off petang ni nak dating dengan suami sayang.



**kepada pemenang ga sila cepat bagi details.kesian kat kawan-kawan awak yang dah kasi details. kite nak pos sekaligus je yang pemenang ga. tak mo campur dengan pos harian kite tau...

Comments

  1. selamat berdating dgn cik suami yer...

    ReplyDelete
  2. Wewittt...dating tu...thaqif ikut x??hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak. hehehe kita pun ada waktu dating.. tengok movie berdua je. so far dah 4-5 kali hahahhaha. tapi pergi siang hari laa. tak sanggup nak tinggalkan adam time malam. hehehhee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1