Baby N Kidz Fair @ KTC

Assalamualaikum...

For the first time pergi baby n kidz fair yang diadakan di KTC pada 19-21Mac2015 lepas. Teruja sangat. Hari pertama terus ajak kawan-kawan ofis pergi.
Best jugak. Walaupun tak sebesar mana fair-nya tapi for me its complete. Ada booth jual baby wearing, breastpump, susu, stroller, aksesori baby, pampers(diapex dan dry-pro).
Pergi sana, daftar terus dapat goodies bag yang ada sampel pampers diapex-2pack, gula-gula getah boomers 4ketul, seketul wet tissue.

Kite memang beria nak pergi tapi tak mampu nak beria shopping pasal belum gaji. Uhuks...
Yang dibeli hanya 3pasang stokin dan pre-walker untuk Thaqif. Total RM25. Murah.

  Tapi kasut tu tak muat kat Thaqif pun. Kemaen teruja beli, tak sabar tunggu waktu balik kerja nak kasi test kat Thaqif etc. Ambil saiz 1 (ibu ingat saiz tu berdasar umur, bila selidik saiz 1 untuk babies 0-6m.)
 T__T
Nampak sangat ibu tak pernah shopping kasut kat anak. Asyik pakai kasut warisan zaman-berzaman yang abang/kakak sepupu Thaqif jooo.  

Stokin pun sesal beli 1 pack je sebab comel sangat, fit to Thaqif well dan paling penting kain dia jenis elok dan sedap sangat dipakai. Buktinya, Thaqif kalau bagi pakai stokin Giant tu kadang dia macam try untuk cabut pasal dah bulus-bulus gitu mungkin dia selesa. Stokin baru ni, dia selamba je pakai, macam suka je.

Diapers pun sesal tak borong pasal diapex punya tu pun macam best pakai, tak bocor. 2pack RM55 je masa tu. Murahlah kan?
Dah abes fair baru borak ngan member, dia cakap diapex memang okey pun. Tension je kite. Sesal.
Kemain gatal nak beli walhal kat umah tu ada dua kotak lagi drypers tak bukak. Sobs.

Apa pun, seronok juga, next time ada fair lagi. Mesti pergi la!

Comments

  1. seronok pergi fair-fair macam ni... sebab banyak benda boleh tengok dan banyak benda yang jual murah-murah...

    ReplyDelete
  2. Baby fair mmg best borong beli brg buat stok sbb harga murah dan free gift pun byk.

    ReplyDelete
  3. memang seronok sis pegi expo baby..

    ReplyDelete
  4. Wah, murah yer harga kat fair tu... bagus gak ada fair time gst gini kan...

    ReplyDelete
  5. Wah, murah yer harga kat fair tu... bagus gak ada fair time gst gini kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my