Skip to main content

Cashback thru ShopBack

Assalamualaikum...

Nak share good thing with everyone.
Shopping sambil collect point itu best, tapi shopping pastu dapat duit double best okey sebab kita akan nampak duit bukan sekadar point ribu-ribu tapi bila convert duit terus kurang best. Hihi...

Meh perkenalkan get cashback when we spend online through ShopBack.

Why use ShopBack?


How to use ShopBack?

Popular Merchant Deal at ShopBack

Best jugak bila guna ShopBack ni dah siap-siap combine dengan BCard. Shopping melalui ShopBack automatik BCard kita dapat point jugak. Bestlah. Dah earn duit, earn point jugak. Berbaloi-baloi.

Selain daripada itu, melalui ShopBack juga kita boleh dapat coupon code untuk digunakan ketika shopping tu, klik je any merchant yang korang rasa nak shopping tu terus keluar macam kat bawah ni.


Sila rasa best dapat guna coupon code untuk dapat less, pastu claim cashback dengan ShopBack

Dah lama buat account, tapi selama ni acuh tak acuh je. Rugilah few shopping i made but not through ShopBack maka tak dapat claim cashback. Sedih. Tapi yang berlalu, biarkan berlalu, lepas ni i will never miss to do shopping kat lazada etc melalui ShopBack.

Tapi kalau beli through ShopBack tapi pembelian tu tercicir dari akaun cashback korang jangan risau, korang boleh klaim balik dengan shopback okey.
Klik jer pada menu 'missing cash',  isi form maklumat pembelian korang tu dan dapatlah klaim cashback dari pembelian itu. 


Contoh kat bawah ni, kalau korang perhatikan purchase details kite yang Groupon tu, itu hasil kita klaim semula pembelian kite yang missing tu.


Best ke tidok?
Kite dah ShopBack.
Korang bila lagi?
Jom klik ShopBack.
Marilah shopping sampai lebam.



**update on 9/6/2015




Comments

  1. Pernah review... Mmg menarik... beli tapi dpt income balik..

    ReplyDelete
  2. baru pertama kali dengar pasal ni, nanti bolehlah cuba shopping online sini pulak :)

    ReplyDelete
  3. wah menarik ni, first time tgk sistem cenggini..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-