Followers

Wednesday, 15 April 2015

Cashback thru ShopBack

Assalamualaikum...

Nak share good thing with everyone.
Shopping sambil collect point itu best, tapi shopping pastu dapat duit double best okey sebab kita akan nampak duit bukan sekadar point ribu-ribu tapi bila convert duit terus kurang best. Hihi...

Meh perkenalkan get cashback when we spend online through ShopBack.

Why use ShopBack?


How to use ShopBack?

Popular Merchant Deal at ShopBack

Best jugak bila guna ShopBack ni dah siap-siap combine dengan BCard. Shopping melalui ShopBack automatik BCard kita dapat point jugak. Bestlah. Dah earn duit, earn point jugak. Berbaloi-baloi.

Selain daripada itu, melalui ShopBack juga kita boleh dapat coupon code untuk digunakan ketika shopping tu, klik je any merchant yang korang rasa nak shopping tu terus keluar macam kat bawah ni.


Sila rasa best dapat guna coupon code untuk dapat less, pastu claim cashback dengan ShopBack

Dah lama buat account, tapi selama ni acuh tak acuh je. Rugilah few shopping i made but not through ShopBack maka tak dapat claim cashback. Sedih. Tapi yang berlalu, biarkan berlalu, lepas ni i will never miss to do shopping kat lazada etc melalui ShopBack.

Tapi kalau beli through ShopBack tapi pembelian tu tercicir dari akaun cashback korang jangan risau, korang boleh klaim balik dengan shopback okey.
Klik jer pada menu 'missing cash',  isi form maklumat pembelian korang tu dan dapatlah klaim cashback dari pembelian itu. 


Contoh kat bawah ni, kalau korang perhatikan purchase details kite yang Groupon tu, itu hasil kita klaim semula pembelian kite yang missing tu.


Best ke tidok?
Kite dah ShopBack.
Korang bila lagi?
Jom klik ShopBack.
Marilah shopping sampai lebam.



**update on 9/6/2015




4 comments:

  1. Pernah review... Mmg menarik... beli tapi dpt income balik..

    ReplyDelete
  2. baru pertama kali dengar pasal ni, nanti bolehlah cuba shopping online sini pulak :)

    ReplyDelete
  3. wah menarik ni, first time tgk sistem cenggini..

    ReplyDelete