chak!

Assalamualaikum...

Selamat pagi April.

Kahkahkah. Suami balik,seminggu terus hilang tak de entri.. Ngeee...
Amboi seronok naa pakat dok mengusik kite dating yaaa...
Dating window shopping dan shopping barang dapur je pun tanpa anakda tapi borak topik pasal anak jelah dari a sampai z.

Well...
Banyak cerita tertangguh dari zaman belum suami balik lagi tapi sabooor. Kite sibuk nim.
Arini baru masuk kerja pun. Claim OFF dua hari, semalam malas kerja lagi maka EL.
Cuti pun tak terasa cuti hookey ulang alik sana sini. Badan letih. Semalam je boleh berehat sikit kat rumah sambil melipat kain yang menimbun dan menjamu perut suami sayang, itu pun malam berjalan rumah kak Iza. Petang ni nak ke rumah tok che plak. Beginilah bila suami jauh, suami bali sesekali nilah panjang kaki menziarah sanak saudara jugak.

Buat pemenang GA insya-Allah besok kite ngepos la yek.

Comments

  1. berjalan sakan kan..
    Kitew pun baru hari ni masuk kerja..cuti 4 hari.sekejab ke selatan kejab ke timur nasib baik tak ke utara je..pun dah mengantuk dah skrang ni

    ReplyDelete
  2. aaa...masa ada suamilah snng nk rumah sedara kan...nk handle bby lagi ..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1