Followers

Thursday, 23 April 2015

Diari Dapur : Homemade Gravy Meatball ala IKEA

Assalamualaikum...

Kawan kite cakap, menarik sangat menu meatball ala ikea post kat FB. 
Jujur saja, daku google joo resepi dia. 
Jumpa kat blog Adlil Rajiah.
Nak tulis resepi macam panjang sangat bahan-bahan dia.
Lupa nak bagi bahan-bahan meatball itu selfie untuk tepek sini. Kalut nak kasi surprise kat sben kite aritu ken...

 Pun copy picture resepi dari blog Adlil Rajiah jugalah la untuk gravy itu.


Guna meatball instant je brand Marina. Pastu fries pun instant, brand (lupa).
Semua nak cerita jugak ke?

Dah! Sila sama-sama telan air liur tengok gambar okey...


Dah gaji ken? Laju-laju singgah pasaraya balik keje kang beli bahan hookey.
Bye! 


1 comment: