Followers

Thursday, 16 April 2015

kenapa tak boleh simpan duit guna akaun yang provide online banking

Assalamualaikum...

Kala canggihnya zaman teknologi, siap ada online banking. Dunia dihujung jari je u'alls...
Wow.wow.Best, senang dan jimat masa.
Tapi yang kita semua tak tahu sebenarnya BAHAYA okey.
Sangat BAHAYA.
Kerana, yelah sekarang senang je nak kena scam ke apa.
Siap ada web sebijik sejiban dengan online banking tu menipu duit kita.
Horror.

Okey. Itu semua kes berat sangat.
Malas nak bincang. Semua dah tahu good and bad side.
I tell u. Myself yang tak boleh simpan duit dalam akaun bank yang ada online banking.
Sebab dunia dihujung jari ken.
 Tetiba terasa nak makan pekasam google je pun terus boleh order online.
Semua boleh poslaju je.
Tup-tup sampai depan pintu.
 Bukak parcel terus goreng.
Makan dengan nasi panas-panas.
Pastu bertambah-tambah nasi lagi. ;p
Diri sendiri letew.
Online shopping yang memudahkan betullah!
And make me shopping je...
That why I can save my money in account that provide online banking...
tension la macam ni...

Nah jamu mata korang jugak pekasam dan daging minangkabau yang kite beli.


Siap buat bekal pekasam pergi kerja. Yang kanan tu pekasam ye, kiri tu telur goreng kicap simple je.

Share dengan husband gambar ni, terus meroyan suruh order pekasam untuk dia jugak.
Dah meleleh air liur nak makan sama katanya.
Hahaha...


3 comments:

  1. Sama la perangai kita. Apa yg sue buat duit tu beli emas gold bar. Emas ni insyaAllah boleh save for long term period. Duit boleh susut nilai..

    ReplyDelete
  2. Tepat skali...search je..mana2 le order..terus smpai..

    ReplyDelete