Followers

Sunday, 19 April 2015

TERIMA KASIH DAUN KELADI mommasuci.blogspot.com

Assalamualaikum...

Rezeki jadi peserta pertama kot, menang hadiah saguhati.
Nama je saguhati tapi hadiah worth RM50 berupa cash vaucher Pak John Steamboat.
tQ sis Aini aka momma suci.



Sampai hari Khamis, 9/4/2015 lagi. Abah pun pelik-pelik kemain bungkus cantik dalam plastik parcel, tapi nipis jee... Siap tunggu sama kita buka parcel tu. Kite tengah mamai-mamai tersedar malam-malam since awal dah terlena sama dengan anak. Abah pulak tak tidur lagi. So, dah nampak abah teruja sangat, bukak la jugak. Dia fikir itu kad kawen dari kawan kite. Hihi... Bukak-bukak rupanya baucer steamboat kan. Terus dia pun teruja sama. Terus cakap,
'Nanti kita pergilah.'

Eh eh? Sapa yang menang? Sapa nak bawak abah ni? Hahaha...
 Dalam hati joo... Untuk abah segalanya bolehlah. Insya-Allah. Alang-alangkan awal May nak pergi KL. Bolehlah singgah makan-makan.

Terima kasih daun keladi, lain kali nak lagi...


2 comments:

  1. wahhhh dpt voucher makan kat pak john steamboat ea kak? besnye!!! hehe

    ReplyDelete