bersedia untuk ramadan...

Assalamualaikum...

Kejap je, pejam celik pejam celik eh dah nak masuk bulan ramadan dah kita ni...

Untuk ramadan yang bakal menjelma macam-macam dalam kepala ni. Akauntan rumah tangga lagilah banyak berfikir. Alhamdulillah pakaian raya semua ready dah, untuk suami je tunggu beli baju melayu siap. 

Next, memikir stok-stok makanan. Al-maklum, tinggal berdua dengan anak, stok makanan wajib sekadar biskut, milo, pasta, maggi, susu segar camtu je. But coming ramadan, mesti stok makanan fresh jugak perlu penuh dalam box makanan. Time to listing everything.

Selain itu, fikir good supplement for energy booster since still breastfeeding my boy, Thaqif.
Tahun lepas puasa beberapa hari tuang sebab dok pitam. Baru abes pantang berpuasa, 1st time mother, tengah menyusu anak pastu tak cukup rehat. Awww...ngeri la fikirkan masa dok pitam-pitam tu. Uhuks...
This time, I prepared myself with Shaklee Products. Semoga tahun ni cergas sokmo la.




Syoknya produk shaklee 1 produk boleh guna untuk semua peringkat umur dan guna untuk pelbagai kegunaan jugak. Tak sabar nak berpuasa dengan penuh tenaga tahun ni.
Produk shaklee yang lain-lain pun ada jugak. Kalau rasa berminat nak cuba produk shaklee jugak, nak selit-selit order pun boleh. Jangan segan nak contact kite tau. Insya-Allah best price for everyone. Area kota bharu, ketereh, kok lanas dan sekitar boleh cod jugak.

0109064732







Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my