Followers

Tuesday, 26 May 2015

Drypers Points

Assalamualaikum...

Hi mommies, dah join Drypers Baby Club tak?
Beli diapers, kumpul mata, dan tebus dengan mainan/produk drypers.

Siapa kenal kite memang tahu kita memang suka benda-benda camgini, kumpul-kumpul mata bagai ni, pastu tebus mata. Bila parcel sampai rasa macam menang hadiah je.

Alang-alang memang pengguna setia brand drypers ni, marilah masuk kelab dia.

Current drypers point. ^__^.

Hadiah untuk tebus pun macam best jugak.

Mata terkumpul 2k dah gatal fikir nak tebus apa sebab banyak jugak yang dah out of stock.
Sebelum ni menebus diapers balik jer senang, tapi kadang macam nak la tebus mainan ke sebagai kenang-kenangan hasil dari menabung mata kat kelab drypers ni.

14x untuk tebus apa pasal stok diapers tu ada 2kotak lagi, pastu beli lagi diapers. Muahaha...
Suka betul ibu Thaqif ni buat stok banyak-banyak


7 comments:

  1. bestkan dpt redeem point, dpt hadiah percuma. mmg berbaloi..

    ReplyDelete
  2. tu la...mainan hat best out of stock plak

    ReplyDelete
  3. Baru tahu drypers ada point camni, best la gitu ^-^

    ReplyDelete
  4. haaa..best tu..anak saya xsesuai pakai drypers :(



    Singgah blogwalking...:)
    Nak tahu ade diabetes ke tak?Jom cek kat sini:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/tanda-tanda-diabetes-yang-anda-mesti.html

    ReplyDelete