the preparation of a surprise for husband

Assalamualaikum...

Dah setahun PJJ. Anak pun dah setahun jugak.
Alhamdulillah dah boleh manage masa dengan anak semua.
Insya-Allah suami balik sekarang bilik dah tak tunggang-langgang, toilet berkilat wangi-wangi, dah manage untuk masak-masak sambil bergurau senda seperti zaman tak de anak dahulu dah.
Muahahaha...

Believe me, surprise element in a relationship always work.
Whether in work or relationship do put effort and love, so we will get the best result.
 Pendek kata, ia salah satu elemen membuatkan ikatan kasih sayang itu lebih kukuh- insya-Allah.

For me, cabaran bila PJJ. Less communication. Sesekali suami balik pun dok perabeh masa dalam kereta je banyak.Vroom sana, sini. Masa untuk manja-manja tu terhad sangat.

Azam baru kite sekarang, setiap kali suami balik mesti nak buat sesuatu yang istimewa gituu. Last month, suami balik kite jamu menu dari air tangan kite.

Kali ni suami balik, marilah kita bikin 'throwback and falling in love' pulak.

Just do some room decorate and put some our pictures together, light the candle with word 'I love You'. Not to forget switch on romantic mode with slow-good-romantic music. Awww!


1. LED light.

2. Tealight candles - beli kat giant sajoo RM20+. Hari tu pegi ikea kite tengok murah lagi kot, yang 30pcs dalam RM7.90. Geram jer nak beli. Dah suami tarik, tak payah la yang kat rumah tu pun tak habis nak guna.

3. Penyepit baju dari kedai RM2 je.

4. Printed picture.

Hasil deko-deko tunggu next entri la kite share.
stay tuned...








Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Wahhhh. Seronoknyaaa dapat gembirakan orang tersayang

    ReplyDelete
  3. Wah....excited nk tgok hasilnyer...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my