Followers

Saturday, 20 June 2015

COLLECT POINT WITH BCARD

Assalamualaikum...

Sebelum ni pernah share tentang ShopBack, ingat tak kite cakap best berbaloi sebab automatik dapat point BCARD jugak.

Serius kite enjoy shopping dan kutip point thru BCARD ni sebab BCARD combine most online shop dan stesen minyak yang kite isi. Online shop biasa kite terjah shopping itu biasalah, zalora, lazada, groupon, mumsluv. Stesen minyak pulak yang senang jumpa di Kelantan - CALTEX. CALTEX sebenarnya abah punya favourite stesen minyak, tapi since abah drive kereta kite, maka kite terjebak sama la isi disini. Lucky ada BCARD, maka boleh kutip point sama.
^__^


BCARD MERCHANTS:





Banyakkan merchant BCARD ni? Best la swipe-swipe selalu. Ihiks. Silalah laju-laju mohon BCARD ni. Isi je form online, later kad BCARD akan dihantar ke rumah. 

BCARD REDEMPTION :




Redemption dia pun best-best. Standard la punya redemption tapi masih menarik pada kite. Well, dari spend tak dapat apa-apa, apa salahnya kumpul point dapat jimat RM10-20 pun jadi la.

My current point 1870. Kite tengah bersabar untuk capai 2000 nak redeem lazada kot, buat beli sekotak diapers #muhamadthaqifaiman. hiks. kalau mampu menahan sabar lagi, tak payah redeem lagi bagi beranak pinak banyak-banyak lagi.

2 comments:

  1. Wah...bestnyer...cik mah ada gak..tp kdng lupa nk guna..lps ni kn ingtlah...

    ReplyDelete