CPUV 17 Jun 2015 : RHB Lifestyle App/Perfecto Popcorn/Tesco

Assalamualaikum

Entri tertinggal keretapi.

Alhamdulillah.
Setelah seminggu tak de CPUV baru. 
Terasa rindu la kat nuffnang. 


Baru cakap rindu terus berdas-das CPUV baru masuk.

Kali ni ada tiga CPUV dari RHB.
RHB Lifestyle App.
Untuk menikmati app ni boleh download dari google play dan app store thru phone masing-masing. 
More info/ user guide here -->>  RHB

1 CPUV Tesco
Tesco- Lebih Jimat.
Jom pergi shopping bahan untuk sahur dan berbuka.
Eh? Hahaha...
Info produk lebih jimat di Tesco-->>Lebih Jimat

2 CPUV dari  Perfecto Popcorn- Launching
Perfecto Popcorn ni win! Sedap sangat hookey. Aritu dapat rasa tester kat supermarket, tengah rushing shopping dan melayan kebuasan Thaqif dok panjat troli shopping tu sempat la jugak amek popcorn tester tu pastu lupa amek popcorn ni sekali. Ahh sesal la...Nanti nak pergi beli la.
Info lanjut : Perfecto Popcorn

Thank you for visit my friends.
Thank you nuffnang.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Pengalaman membeli di 11street.my

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan