Kecewa di 1 ramadan.

Assalamualaikum.

Nak cerita jugak kekecewaan hati ini.
Kecewa tahap selera makan pun tak de terus ok.

Hari tu kan refund balik baju yang dibeli. 
Okay la. Hari ni store credit dah terisi semula.
So happy nak shopping.
Zalora buat flash sale untuk semua item boleh dapat 20% off in 60minutes, boleh guna kupon lain lagi untuk lebih murah. I add more 18% coupon.
Of course I wish to grab the opportunity with minimum budget.

Klik.klik.
Yeay! 
Check out : RM0.65

Bila sampai ke online banking tak dapat transfer bayaran sebab amount kurang dari RM1.
Sakitnya tuh disini.
Cuba nak kembali pada page zalora dan tambah pembelian tapi store credit dah ditolak sebab sistem zalora set as orderer with pending payment.
Terpaksalah telefon customer service.
Talk to the CS, he said  : will resolved in 1 hour.
T__T
Me :Ala...terlepaslah extra 20% tu
He said : Oh. Give me 10-15minutes, will settle for you.
^__^
Me : Thank you

Ting.ting.ting. 10 minutes. And resolved.
Everything in cart already. (haha...express supaya tak terlepas sale)
Nak bayar. 
Again stuck.
Tak boleh masuk online banking.

Tepat 2pm, terus dah zalora auto 20% tak valid dah.
Payment site tu pun dah shut down dengan sendiri.
Uhuks...
Nangis tepi meja i'olls. takde rezeki betullah!

Kecewa di 1 ramadan.

The CS reply me after I told him, the problem happen again.

How nice he is...
What a comfort word he choose...
Thank you Mr. Kaviarasu Subramaniam for a good service. 





Comments

  1. mungkin takde rezeki..
    Mana tahu tuhan aturkan rezeki lain pasni..sabar sis

    ReplyDelete
  2. tgk rezeki Ramadhan yg seterusnya...mgkin lg best

    ReplyDelete
  3. Nasib customer service ok, x delah sakit hati kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah.bagus betul.no complain la pasal zalora.

      Delete
  4. alaaaaaa.. hukhuk.. best gila dapat 20% off. lama tak bukak email zalora. kena bukak balik ni. dia asik hanta email we miss you je kat kita hahaa

    ReplyDelete
  5. rezeki di ramadan lain barangkali.
    aamiin

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1