microwave-ku

Assalamualaikum...

Bila kat rumah takde microwave. Ada oven pun abah suka simpan dalam kotak je daripada tayang kat dapur. Maka toaster inilah menjadi microwave kite untuk panaskan makanan. 


Ini panaskan sate without the lidi sate. Ngeh. 

Sandwich maker yang sangat berjasa. Pizza, akok mahupun murtabak dari fridge selamat dipanaskan gunakannya sebelum makan as-sebab kite jenis tak suka makan makanan sesejuk. Muahahaha...

Idea untuk si bujang yang takde microwave dan malas nak bukak kuali kala nak panaskan makanan.
Kuah sate sila panaskan dalam lunchbox yang comel itu. Memang terbaik takde lekat lekit kuah kacang pada periuk, senang nak basuh.

Anyway, my bujang pun suka je boleh makan sate yang dipanaskan ni.

Sate dah habis, ibu sibuk snap gambar orang dok atas tin biskut, Thaqif ambik sendirilah sate ni.
Sorry for the left hand.


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 2

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1