Followers

Wednesday, 24 June 2015

WW : Peminat Fanatik

Assalamualaikum...

Cerita semalam.
Aksi peminat fanatik pada mulanya. Buat-buat biasa jer. Act cool and relax also feeling handsome with the cap. 

Next...ajak selebriti ni selfie dulu la. Tayang senyuman yang mahal.

Pastu geram la dengan selebriti ni. Terus gomol la selebriti ni dengan kisses non stop.
mmuah.mmuah.mmuah.

So tak payah susah hati sesal sebab dulu tak sungguh-sungguh belajar bagai untuk jadi seorang selebriti.
Jadi ibu je. Insya-Allah.
Peminat fanatik hari-hari follow.
When you are a mum, you are celebrity forever.


10 comments:

  1. Hahahaha..kan2...siap tarik2 kain...pastikan umi selamat..lagi2 time mandi..jadi guard dpn pintu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujurlah jadi guard.time mood ko, dgn dia pun masuk sekali...

      Delete
  2. Pandai la dia posing nak bergambar yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mood baik ok la.klu x sibuk nk rampas je kamera tu

      Delete
  3. pandai bergambar.comel dia pakai cap

    ReplyDelete
    Replies
    1. angin baik nk pakai cap tu biasa tak lekat pun atas kepala jerit2 lagi kalau ibu pakaikan jugak

      Delete
  4. klau Aqil mcm ni kan syok...ni asik dok wt mulut tayang gigi ja...bl nk dpt gmbr cntik tah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aqil comel jugak dok tayang gigi pun.

      Delete
  5. Salam Ramdhan sis..
    comell hero...pandai bergaya & posing... suka ayat sis yg last tu..
    follow sni :)

    ReplyDelete