Skip to main content

Baucer Lazada RM30 Percuma

Assalamualaikum...

Pagi-pagi datang kerja cuci mata kejap jumpa baucer lazada RM30 ni.
Sharing is caring. 
Jom shopping!

RM30 Off Storewide with minimum spend of RM80.

Discount code: PLUS30

Terms & Conditions
1. Applicable from July 10th to 16th 2015.
2. The discount is not valid in conjunction with any other offer, disocunt or promotions.
3. Minimum purchase of RM80 is required to redeem the discount.
4.Discount is applicable for one time redemption only. Log on to your account to redeemdiscount.
5. No cash alternatives or refund will be offered in lieu of Promotion entitlement. Discount cannot be combined and accumulated.
6. LAZADA reserves the right to alter, cancel, terminate or suspend the promotion without prior notice.


* Shop through Shopback and get <10.0% Cashback

Duit dah paras hidung dah dengan suami balik hari tu memenuhi selera tekak masing-masing, ulang-alik ke rumah mertua, hospital etc tapi rasa rugi kalau tak guna baucer ni pun ada. Maka, kite beli drypers je sekotak. Masih ada lagi sekotak tapi saja membuat stok. Huhuhu.
Harga ditawarkan lazada RM119.90 - RM30(baucer) = RM89.90 untuk 3pack.  Okey la tu. Memang bajet kite part diaper anak maksimum RM90 untuk 3 pack.  Lagi syok bila membeli guna Shopback dapat cashback hingga RM8+.  


Comments

  1. bagus..bagus.. merancang kewangan dengan baik..

    ReplyDelete
  2. Akak x penah shoping dgn lazada hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-