Belanja 1/2 harga di 11street

Assalamualaikum...

Masih mood raya ke u'alls?
Kami kat Kelantan masuk je Raya ke-3 mood raya dah terbang dah. Kalau ada jemputan Hari Raya pun mood dia macam kawan-kawan jemput pergi kenduri je. Baju raya ada 2 pasang je, asyik ulang tayang tu je pergi raya, stress asyik pakai baju yang sama la. Teruslah membelek 11street.my nak cuci mata since dapat kupon 11street hari tu ditambah dengan kupon-kupon lain yang di claim dari 11street sempena ramadan/syawal.

Inilah saat untuk gunakannya.

Pembelian pertama.
Jubah. Harga 11street tawarkan RM75, tapi guna kupon 50% ramadan dan kupon shipping less kot (lupa). Bayar RM34+ je.

Pembelian kedua.

Berkenan sungguh dengan baju kurung ni. Macam sweet je.Harga 11street tawarkan RM66.15, guna kupon RM30 dari 11street je + credit free raya RM5 dan lebihan credit yang berbaki dari pembelian tak jadi sebelumnya. Maka, bayar RM22.06 je.

Syok giler shopping tapi bayar separuh harga je.

11street ni memang provide banyak jenis kupon. Sentiasa ada kupon free punya. Tapi kupon yang di download valid untuk limited time (7hari). So kalau dah rajin-rajin pergi download kupon, wajib terus shopping. Atau usha barang berkenan baru download kupon barulah tak rugi sebab ada certain kupon valid 1x download je untuk 1 ID. Rugilah kalau download tapi tak dapat manfaatkan kupon tu ye.

Later dah beraya pakai baju baru kite show-off sini ye. Hiks...

Pastu sape yang tergoda kat jubah dan baju kurung atas ni klik je gambar, kite dah link siap-siap tau.
Pastu kan, kite cuci-cuci mata lagi, ada lagi jubah simple, dan comel je. Geram je nak beli tapi bajet nanhado lagi, maka bersabar jelah. Tunggulah dapat kupon gempak-gempak lagi baru syok beli. Ihiks...

Comments

  1. Replies
    1. cantik dan murah sangat.usual jumpa kat online shop till rm100+. stress je nak beli.

      Delete
  2. waaaa....apsal xterfikir nk tgk kt cni ye..

    ReplyDelete
  3. Baru harini saya dengar tentang 11street ni. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.online shopping baru.kite pun xtau dlu, dah tau eh mcm obses shopping plak sbb murah.

      Delete
  4. Cantik...dpt kupon terus jadi murah..mmg berbaloi2 sngt ni..

    ReplyDelete
  5. kita pon tjebak sblm ry ritu...hahaha

    ReplyDelete
  6. Shopping di 11street ni memang jimat dengan adanya kupon diskaun bertambah jimat. Walaupun kupon diskaun semakin payah nak dapat. Kami beli keperluan bayi di 11street. Diapers bayi, baju Fiffy, Mothercare murah compare beli offline.

    ReplyDelete
  7. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Pengalaman membeli di 11street.my

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan