Skip to main content

Belanja 1/2 harga di 11street

Assalamualaikum...

Masih mood raya ke u'alls?
Kami kat Kelantan masuk je Raya ke-3 mood raya dah terbang dah. Kalau ada jemputan Hari Raya pun mood dia macam kawan-kawan jemput pergi kenduri je. Baju raya ada 2 pasang je, asyik ulang tayang tu je pergi raya, stress asyik pakai baju yang sama la. Teruslah membelek 11street.my nak cuci mata since dapat kupon 11street hari tu ditambah dengan kupon-kupon lain yang di claim dari 11street sempena ramadan/syawal.

Inilah saat untuk gunakannya.

Pembelian pertama.
Jubah. Harga 11street tawarkan RM75, tapi guna kupon 50% ramadan dan kupon shipping less kot (lupa). Bayar RM34+ je.

Pembelian kedua.

Berkenan sungguh dengan baju kurung ni. Macam sweet je.Harga 11street tawarkan RM66.15, guna kupon RM30 dari 11street je + credit free raya RM5 dan lebihan credit yang berbaki dari pembelian tak jadi sebelumnya. Maka, bayar RM22.06 je.

Syok giler shopping tapi bayar separuh harga je.

11street ni memang provide banyak jenis kupon. Sentiasa ada kupon free punya. Tapi kupon yang di download valid untuk limited time (7hari). So kalau dah rajin-rajin pergi download kupon, wajib terus shopping. Atau usha barang berkenan baru download kupon barulah tak rugi sebab ada certain kupon valid 1x download je untuk 1 ID. Rugilah kalau download tapi tak dapat manfaatkan kupon tu ye.

Later dah beraya pakai baju baru kite show-off sini ye. Hiks...

Pastu sape yang tergoda kat jubah dan baju kurung atas ni klik je gambar, kite dah link siap-siap tau.
Pastu kan, kite cuci-cuci mata lagi, ada lagi jubah simple, dan comel je. Geram je nak beli tapi bajet nanhado lagi, maka bersabar jelah. Tunggulah dapat kupon gempak-gempak lagi baru syok beli. Ihiks...

Comments

  1. Replies
    1. cantik dan murah sangat.usual jumpa kat online shop till rm100+. stress je nak beli.

      Delete
  2. waaaa....apsal xterfikir nk tgk kt cni ye..

    ReplyDelete
  3. Baru harini saya dengar tentang 11street ni. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.online shopping baru.kite pun xtau dlu, dah tau eh mcm obses shopping plak sbb murah.

      Delete
  4. Cantik...dpt kupon terus jadi murah..mmg berbaloi2 sngt ni..

    ReplyDelete
  5. kita pon tjebak sblm ry ritu...hahaha

    ReplyDelete
  6. Shopping di 11street ni memang jimat dengan adanya kupon diskaun bertambah jimat. Walaupun kupon diskaun semakin payah nak dapat. Kami beli keperluan bayi di 11street. Diapers bayi, baju Fiffy, Mothercare murah compare beli offline.

    ReplyDelete
  7. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-