Followers

Friday, 3 July 2015

Double sided grill pan RM14.00 je.

Assalamualaikum...

Entri shopping lagi.
Kali ni kat lazada pulak.
Bukan nak menunjuk tapi sharing untuk dapat best deal.
 Shopping with best price.

Khamis lepas kakak mesej mintak tolong beli almari kat lazada. 

Murah tak almari ni?
Kalau tengok kat kedai mahu RM300+.
Masa kakak kite suruh beli tu RM144.00, masa check out dapat harga RM139.00 ni.

So, kite berbesar hati la untuk belikan. Tolong jelah, tak rugi lagi untung adalah. Nanti dapat claim point BCard, dan shopBack pada akaun kite. 

Tapi biasalah 'extreme coupon' macam kite, tentunya nak tawaran terbaik lagi.
Jumpa kupon RM50 with the purchase RM200. (auto pop-up menu while browsing lazada)
Biasa RM300 baru dapat kupon RM50. Ini shopping RM200 je dapat kupon RM50? Haruslah tumpang shopping sekali.

So kite pun pilih untuk beli double sided pan yang sekian lama menjadi idaman kalbu.


Setelah ditambah keduanya dan tolak dengan kupon RM50.

See the amount?

Kuali tu berapa harganya adik-adik?

RM158.00 - RM139.00 = RM29.00

Jimat tak? Almari dah dengan harga best deal. Kuali pulak dapat dengan harga lebih dari separuh harga, free 5 in 1 food container pulak. 

Puas hati ke dengan RM29.00? Nak lagi duit dikembalikan?

Save more when you shopping with shopBack.


Nampak tak, amount dalam kotak merah itu?
Lebih kurang RM15.00 dikembalikan. 
So...imagine as RM29.00-RM15.00.
Berapa sebenarnya kuali itu? 
<kira sendirilah>

Tepuk dada, tanya hati.
Suka beli barang murah ke tidok? 
Hihi...
Klik link shopBack untuk dapat extra RM5 dari kite. 

Besok-besok, kite share lagi port nak dapat kupon shopping best-best ye.








10 comments:

  1. amboi ..

    kita kat sini lak gelap mata nak sopinggggg...

    ReplyDelete
  2. murah dah tu.
    saya kalau masuk situ, memang lama la duk memilih..

    ReplyDelete
  3. murah sangat tu, boleh berjimat lagi2 kan dah nak raya :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. best cik mah.laju2 sign up shopback

      Delete