Followers

Thursday, 30 July 2015

Menang Giveaway dari IntaNBerliaN

Assalamualaikum...

Alhamdulillah rezeki Muhamad Thaqif Aiman, dah 2x menang giveaway dari blog IntaNBerliaN. Terima kasih banyak-banyak Puan Zarina, moga dipermurahkan rezeki dan di permudahkan dalam segala urusan.
Pemilik blog ni rajin buat giveaway tiap-tiap bulan, macam-macam hadiah ada. 

Kite biasalah kalau time tak sibuk sempatkan diri la join giveaway, kalau sibuk-sibuk nanhado join sangat. Kebetulan aritu join. Ingat tak menang dah, sekali tuan blog komen mintak details, terus terharu dan pm beliau. Menang hadiah dari cabutan semula undi sebab pemenang sebelum itu tak muncul. Takpelah menang jugak.



Kali pertama tu menang Alphabet Eraser. Sah-sahlah hadiah tu dijadikan milik Thaqif. Comel je eraser tu, buka-buka parcel terus tunjuk kat Thaqif. Teruja jelah tengok color-color tu.

 Sengaja tak buka packing tu biar tak sepah. Nanti Thaqif dah besar sikit barulah buka guna atau main menggunakan eraser. Buka sekarang sibuk buat masuk mulut lagi Thaqif tu.


Next, nak raya aritu ada giveaway duit raya untuk anak-anak. Kite submit la nama Thaqif. Memula cek, takde nama, pastu berlaku cabutan semula - Thaqif menang RM5. Okeylah, duit raya pertama Thaqif untuk tahun 2015.

Best la. Seronok tau bila buat/join giveaway ni, bila la kite ada masa nak buat giveaway tetiap bulan jugak. Happy dapat berkenalan dengan kawan-kawan baru.
Insya-Allah. Nantilah. Kawan-kawan tolong doakan tau.

7 comments:

  1. alhamdulillah. tahniah atas kemenangan. rezeki tu :)

    ReplyDelete
  2. tahniah...murah rezeki anak...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...rezeki anak :)

    ReplyDelete
  4. tahniah..rezeki dari blog tu, Salam singgah Raya dari pcl sekeluarga Selamat hari raya Maaf Zahir Batin. www.nazlee.com

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..rezeki thaqif tu

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Lama tak join segmen kak ina..

    ReplyDelete