Top-up pun guna shopback.

Assalamualaikum...

My recent obsession. ShopBack.

Penangan GST selalunya berat hati la bab nak topup. Tension je nak kena hulur another 60sen kala topup RM10. Kalau nak topup online pun macam 14x bukak tutup online banking tu fikir nak topup ke tidokk. Bajet kalau dok 14x login logout tu boleh hilang la caj 60sen tu. Nanhadooo...

Itu dulu. 

Sekarang nak topup no worries. Berdesut je klik-klik. Kenapa? 
Guna jelah ShopBack.
Bayar topup RM10.60, dapat cashback RM1.06 seperti gambar dibawah.



Leceh la nak login shopback masuk kat store yang jual topup tu untuk topup etc.
Tepuk dada tanya hati nak jimat ke tak.
Moto kite selagi dapat jimat, walaupun seposen, I will save. 

Comments

  1. Selagi boleh berjimat, kita berjimat kan ;)

    ReplyDelete
  2. 60sen kali seploh, dah 6 henggit, dah boleh beli pisang goreng.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pisang goreng rm6 makan ramai2 memang sodappp...

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1