Followers

Monday, 3 August 2015

8days to go

Assalamualaikum...

Selepas 2tahun + meninggalkan dewan peperiksaan. Kini sekali lagi bakal masuk dewan peperiksaan dengan semua buku rujukan dibawah ni.


Hari tu kemain malas nak pergi exam sengsorang. Pastu kawan ofis bagi semangat suruh pergi jugak, bersungguh-sungguh suruh beli buku rujukan ni awal-awal sebab nanti habis.

Mula-mula, macam-macam alasan jugak.
Lepas tu fikir-fikir, okeylah. Beli je buku. Pergi je exam. Redah je, jawab je jangan stress. Kalau lulus, alhamdulillah. Tak lulus, anggap pengalaman tengok contoh soalan etc dah. Nanti bila repeat taklah gabra.

Siap suruh husband balik cuti demi teman wife pergi exam tapi tetiba tak pass la pulok cutinya. Sendu sungguh. Its okay, husband will send loves thru the air. Muahahaha.

Kawan-kawan yang ambil exam KPSL N27 jugak, good luck!
kawan-kawan yang membaca post ini, wish me luck okay!

3 comments:

  1. in shaa Allah
    semoga berjaya jawab dengan jayanya aamiin

    ReplyDelete
  2. inshaAllah...akak doakan moga aimi berjaya nanti

    ReplyDelete