Berlari-lari...

Assalamualaikum...

Tudia...
Minggu lepas sungguh terasa seperti berlari-lari je study untuk exam, husband balik etc. 
Husband balik biasalah bertambah-tambah sibuk.
Sibuk dating. Sibuk balik rumah MIL. Etc. 
=p
Jengok blog pun sat-sat je.
Tapi aktiviti last week memang full, pack. Maka banyak cerita nak share.
Shopping. Makan.
Exam? Cerita lite-lite sahaja la nanti sebab tak berapa semangat je tahun ni.
Anyway, nanti kite up satu per satu. 
Mohon bersabar banyak-banyak.


Owh. 
Now, kite kat seksyen casemix berseorangan.
Al-fatihah buat rakan sekerja kite, Abang Pin yang telah kembali kepada-Nya.
Baru je Khamis tu borak-borak dengan dia.
Dia suruh sign borang cuti dia untuk semalam, sebab nak pergi bercuti.
Tak sangka pulak terus tak jumpa dah.



Comments

  1. wah.. full pack tuh.. keep fighting!!

    ReplyDelete
  2. Weekend memang spent time dengan family lah kan. Hehe. Al fatihah untuk arwah

    ReplyDelete
  3. Wah bz bebenor..al fatihah utk arwah.

    ReplyDelete
  4. weekend memang penuh sangat dengan aktiviti kan.siap booking bagai dah,,
    Al fatihah utk arwah.

    ReplyDelete
  5. Al fatihah utk kawan cik jelita..eh..t klau nk kirim utk pureen tu gtau r...insyaallah cik mah belikan...

    ReplyDelete
  6. al fatihah untuk arwah,moga ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman dan beramal soleh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my