CPUV 10-12 Ogos 2015 : UforLife_Launch[PC] ; Maggi Royale of The Day ; Saturday Night Fever : The Musical ; KFC-Zinger Rice Wrap

Assalamualaikum...

Tudiaaa... Lama si dia dok main cikucak je bertandang kat blog kite.
Nah! 
Kite tak jengah blog terus dia datang berdezuttt -dezutt... 
Terkejut i'olls.

Alhamdulillah.
I lap u ketat-ketat la nuffnang...


10 Ogos : UforLife_Launch[PC] - Nak beli insurans secara atas talian boleh rujuk ==>> UforLife 
11 Ogos : Maggi Royale Of The Day - Okey terus rasa lapar niii kenapa! Dah kenyang nanti jom join contest kat ==> Maggi Royale Of The Day
12 Ogos : Saturday Night  Fever : The Musical - Sudah makan kenyang jangan tidur. Jom booking tiket menari nak kurangkan lemak kat ==>Saturday Night  Fever : The Musical
12 Ogos : KFC-Zinger Rice Wrap - Dah habis menari comfirm lapar balik, jom laju-laju pilih menu KFC-Zinger Rice Wrap.


Comments

  1. Banyaknye...syukur alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  2. tahniah dear.. yong dah klik nuff :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tulah terkejut gugurl tengok banyak2

      Delete
  4. Alhamdulillah. banyak gak tu. saya jarang tengok nuffnang dah. cuma buka nuffang untuk cashout je. hehehe.

    Jemput ke blog saya.

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah banyak sngat cpuv kot sbb tu jarang tengok kot...
      nnti kite singgah kat blog sana ye

      Delete
  5. Wahhhh...bestnyer..cik mah pun ada gak..tp xsempat nk update.. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my