Kedai RM2 : Nak beli gula-gula je

Assalamualaikum...

Pergi breakfast dengan officemates. Lepas makan, Kak Na mengajak pergi kedai RM2 kat sebelah kedai makan tu nak beli gula-gula.
Okey la balang gula-gula memang dah kosong, (kataku didalam hati)

Sampai kedai RM2, grab 2 pack gula-gula, pastu jalan-jalan jumpa buku cerita.
  Beli la untuk baca kat Thaqif.
Ambil dua.
Jalan-jalan lagi. Eh. Paperbag la. RM2-5pcs.
Ambil la mudah nanti nak bagi hadiah ke apa.
Maklumlah sejak jadi ibu, kawan dengan ibu-ibu yang baru beranak etc, mesti nak bagi hadiah kat babies. Boh dalam paperbag baru cun.

Pastu bawah rak paperbag tu ada pulak office file. 4pcs RM2.
Ini mesti ambil, kan fail  kat rumah tu tak cukup lagi.

Fail tu nanti kite cerita ehh guna watpe.


Comments

  1. fail tu 4 RM2 ke sis.... murahnya... akak pun duk cari gak... tp kat kedai RM2 rumah akak xde lak jual fail...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah 4pcs rm2.murah sgt. try survey kedai rm2 yg lain kot ada.

      Delete
  2. murah betul tu...

    psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

    ReplyDelete
  3. macam2 pulak yang dibelinya ye hehehe

    ReplyDelete
  4. klau pi kedai RM2 x lebih dr bajet sj sgt...hahahha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1