Reload and get 30% credit at 11street

Assalamualaikum...

Best deal ever kat 11street ialah reload murah.
Muahahaha...
Hari tu kemain nak reload guna shopback semata-mata nak dapat 10% cashback. Sekali bukak 11street reload RM10 dapat 30% credit 11street. Sungguh iman tak kuat. Rasa nak reload hari-hari. Padahal reload RM10, sebulan pun belum tentu habis. Berangan nak reload hari-hari.
Hehehe... Over.


Jimat korang. Mudah je. Reload, pastu komen la apa-apa kat situ, terus dapat credit RM3.18. 4-5x reload, insya-Allah dapat tebus baucer KFC tu tanpa bayar apa-apa. 

DIGI, CELCOM, HOTLINK semua kite dah reload guna 11street.
Abah nak reload pun, kite hasut abah untuk kite tolong reloadkan. Credit yang dapat,kite la yang guna. Nak reload, pastu dapat credit jugak, klik je gambar kat atas k! Kite dah link sesiap.

ni saja nak tunjuk je macam-macam barang ada. Kite tengah dok aim nak beli power bank atas belah kiri tu since husband mengadu powerbank dia dah KO. Cool aa powerbank boleh caj guna solar. Jimat elektrik sikit.


Selain reload ni macam-macam lagi juga tawaran-tawaran produk best dengan harga murah kat 11street ni. Semua refer pada link yang kite share kat atas tu dah.

Happy shopping u'alls!

Comments

  1. tak boleh singgah blog ni..

    parah mata ni rambang dok soping jek..

    hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai jgn la sampai tak singgah...

      Delete
  2. Wah bestnye, rambang mata nak pilih macam2..

    ReplyDelete
  3. disweek 4 hr bturut2 kita beli kt 11 street...hahaha...hr ni je blm

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.amboi.mengalahkan kite dah ni...

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my