Rezeki berpagi-pagi

Assalamualaikum...

Rezeki berpagi-pagi. Agak lebat.
Alhamdulillah.

Pagi-pagi datang kerja cek e-mel dulu. Trumerx hantar e-mel. Saja la cek akaun trumerx sekali.
Kalau ingat entri 4 ketul RM5 je. I join the membership tu kan.

See... ada TRM16.50

Seronoknya! Boleh beli ubat gigi banyak-banyak lagi. Hahaha... Target itu je padahal banyak je produk lain lagi.
Ubat gigi dia best jelah!

Next, menang pulak giveaway Rania Turns 1. Walaupun hadiah saguhati tapi alhamdulillah rezeki jugak.

Lagi, minggu depan kena kursus 3 hari 2 malam. Tengok jadual macam taklah over pack so plan angkut sekali Thaqif, atok dan opah. Ingat nak book bilik lain khas. Sekali, boleh je request kat urusetia nak bilik asing dengan syarat bayar 1/2 harga. Alhamdulillah.

Survey-survey kalau book personal harga bilik tu RM180+ per night. Tapi dah sekali book untuk kursus ni harga bilik tu RM120 je. Okey la. Layan kursus sambil bercuti, boleh? 
Aktiviti Thaqif nanti mandi-manda kat kolam dan pantai dengan atok opah la yerk.
Ibu join petang-petang jelah. 
Papa Thaqif dah menggelumpur kat Johor sebab tak boleh join...

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1