SUITE ROOM HOTEL GRAND RIVERVIEW KOTA BHARU

Assalamualaikum...

Khamis, 20 Ogos 2015.

Kak Iza jemput Thaqif untuk join anak-anaknya mandi kat Hotel Grand Riverview 
Sekalian jemput kami dan abah sekeluaga dinner disitu.
 Kak Iza sekeluarga menginap kat situ. Kakak book 1 bilik suite dan 1 bilik biasa (with attach to suite room).

I'olls kan jakun tak pernah masuk suite room. Haruslah sibuk snap-snap picture jugak.

Masuk-masuk terus meja makan bulat untuk 4 orang, kat belakangnya kabinet almari ada peti ais dan 3 in 1 coffee/ tea. Maaf la terlupa snap gamboo yang itu.

the living room.  
(pintu yang terbukak belakng sana tu bilik lagi satu attach to the suite)


 Bilik dalam bilik.


Katil king yang memang best untuk melompat buat anak-anak.
^__^

View dari tingkap bilik. Direct sungai kelantan.

Bilik air.
 Bilik air. The robe everywhere.

 Colorful toileteries just like candy.

 bathtub and toilet with separate shower. Cool.



 Heaven la bilik suite ni. Rasa macam nak book stay seminggu je. kahkahkah. verangan. Sat g nak bayar mencungap.
Eh. Yelah bilik lawa, best kena stay lelama baru best. Takat dok 1 malam tak feel pun la.

Just a sharing. Extra info : GRAND RIVERVIEW KOTA BHARU






Comments

  1. toileteries dia....amboiiiii...rs nk xnk guna ja...cilok boh dlm beg...hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my