Dinner @ Grand Riverview Kota Bharu

Assalamualaikum...

Perghh... itu tajuk kemain riak.
Kihkihkih.
Untuk kenang-kenangan joo...

Semuannya orang belanja u'alls. I'olls tukang makan dan tukang doakan orang belanja murah rezeki dan teruskan belanja kami. 
Pfff...Okey shhh...

Faham tak nak melayan kecik yang tak boleh dok diam ni mencabar?
Lagi pelayan hotel tu tanya nak baby chair tak?
(terus dalam kepala ibu terbayang hat dia panjat baby chair tu dan berdiri bak juara atas tu-seram!)
Batalkan saja niat suci murni cik adik manis tu.

Sambil tunggu makanan serve, moh bergambar dengan abe long dahulu.
 Thaqif ready,abe long tak ready

 Abe long senyum hensem, Thaqif dah malas layan.

 Abe ngoh, akashah dan Thaqif


 Dinner serve!
 Presentation okey, rasa sekali tak mo lagi...
Lauk kurang fresh la. Ikan je yang agak fresh dan mampu ditelan. Next time belanja mee udang pak man pun cukup dah. Eh?

 Bergamborr lagi.

 I told you, my son cannot just sit down nice.

 tetibe baik pulok 

 best gak kerusi ni.

 kutip batu


main tumbuk-tumbuk sambal belacan laa..

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1