Gardenia Delicia Chocolate Spread

Assalamualaikum...

Korang pernah try produk baru gardenia Delicia Chocolate Spread tak?
1st time rasa ni makan kat rumah kakak. Sedap. Macam nutella, tapi brand gardenia yang dibuat kat Malaysia.
Pastu aim la nak beli kat econjaya semua, tapi selalu out of stock je. 
2 weeks ago, pergi econjaya dan stock baru je sampai. Terus grab la sebotol.

Gardenia Delicia Chocolate Spread ni datang dalam dua perisa (eh betul ke?) Hazelnut Chocolate dan Milky Chocolate.  Sangat sedap dimakan dengan roti, wafer, buah. 
My favourite Hazelnut Chocolate Spread. Yum.yum.
My supper = Roti +hazelnut spread ni la.

Love it so much. Sebab coklat taklah manis sangat. Bukan rasa gula. Just coklat dan hazelnut semata. Creamy gitu. Yum.

 Sometimes for breakfast too. Breakfast selalunya makan sambil melayan Thaqif makan sama la.
Thaqif love it too. Selalu dia jilat inti jugak. Pastu frust inti coklat tu menyerap dalam roti, last makan jugak sekali dengan roti. Makan sambil main pun abes la sekeping roti dengan hazelnut spread tu. 

Later nak pergi cameron lagi, beli ni je untuk cicah-cicah strawberi mesti meletop-letop rasa dia.

Pastu gatal tangan pergi belek website Gardenia untuk dapat info pasal Gardenia Delicia Chocolate Spread

1. What is Gardenia Delicia Chocolate spread?

Gardenia Delicia Chocolate Spread is a great tasting spread that has no artificial colours or preservatives. There are 2 variants; Gardenia Delicia Milky Chocolate Spread & Gardenia Delicia Hazelnut Chocolate Spread.

2. How should Gardenia Delicia Chocolate spread be stored?

Gardenia Delicia Chocolate Spread should be stored at room temperature. We recommend it to be stored in a cool and dry place.
Do not refrigerate Gardenia Delicia Chocolate Spread as this would cause the spread to harden and would affect the spreadability.
Placing Gardenia Delicia Chocolate Spread in a hot and humid environment may cause a layer of oil to appear on the surface. Just stir it well and enjoy it as you normally would.

3. Where is Gardenia Delicia Chocolate spread made?

Gardenia Delicia Chocolate Spread is made right here in Malaysia. This stamps the freshness and the quality that all our consumers are used to from Gardenia.

Pastu terpandang kat sidebar tu Get Gardenia Free Booklet, teruslah isi form untuk dapat free booklet resepi berkaitan dengan roti. Mana tahu dapat idea-idea menarik untuk jadikan menu anak soleh #muhamadthaqifaiman

Kawan-kawan nak booklet jugak boleh klik link dibawah k.

Comments

  1. Bestnye.. Wawa dah laa hantu coklat..hihi

    ReplyDelete
  2. Yummy..tgok pun menarik dah...nk cari jugaklah nnti...

    ReplyDelete
  3. Rasa die ade ala2m nutela x??boleh try ni

    ReplyDelete
  4. tgk pon nmpk sedap...nk kena beli ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1