Followers

Thursday, 8 October 2015

Bila test pregnancy online...

Assalamualaikum...

Zaman serba canggih. Semua benda boleh dibuat secara online.
Cek pregnancy pun boleh secara online jugak.

Bahhaha... Sesaja le mencuba...
Ambik sekali keluar positive, pastu siap gambar ultrasound anak kembar tiga lagi.
Gulp.gulp.gulp.
Hat seorang ni pun jenuh nak ligan. Tambah lagi tiga huru hara laaa...


Erm... korang pernah buat test ni jugak tak?


10 comments:

  1. kelakar sungguh....tp kalau betul apa salahnya kan aminnn

    ReplyDelete
  2. amboi kau...kembar 3 tu...lps bsalin trus stop xmo mengandung dh apa...hahahaha

    ReplyDelete
  3. tak pernah buat test online, kelakar pulak, tapi kalau dah rezeki terima aje :)

    ReplyDelete
  4. AsSalam...
    salam singgah dan salam ukhwah dari Bunda..

    ReplyDelete
  5. tak pnh pula buat
    tapi jika betul best kan.. aamiin

    ReplyDelete
  6. hihih kelakar game cam ni pun ada kan.. seronok-seronok oklah

    ReplyDelete
  7. Hahahaha tak pernah terai lagiii

    ReplyDelete
  8. Hehehe ..xpernah buat...sbb dah pregnant..hehe

    ReplyDelete