Buku Resepi Roti Dari Gardenia

Assalamualaikum...

 Hari tu ada share tentang gardenia spread hazelnut baru dari Gardenia kan?
Kite ada bagitau request untuk buku resepi dari website gardenia juga.

Isnin hari tu dah sampai dah buku nya.
2 buah.
Actually seorang boleh request sebuah je. Kite kan tamak. Isi nama sendiri satu, dan isi nama husband satu. Teruslah dapat kedua-dua buah bukunya.
Ihiks.

Menarik-menarik juga resepi dalam buku ni. Banyak menggunakan roti wholewheat yang mana lagi berkhasiat untuk kita dan anak-anak. Kira memberi idea kepada ibu-ibu macam kite untuk menyediakan makanan untuk anak-anak. Hmm... tak sabar nak menyediakan menu-menu dalam buku resepi ini kepada  Thaqif. 
Hope he will love it.

Dari menu bekal hingga desert ada dalam buku-buku ini.


Selain itu terdapat juga fakta-fakta tentang roti. Sambil memasak, membaca resepi, boleh juga dapat pengetahuan.

Resepi-resepi dalam ni pun agak simple. Nanti, Thaqif besar sikit lagi boleh la ajak dia main masak-masak sama-sama. Ihiks...

Korang nak dapatkan jugak buku-buku resepi ini cepat-cepat terjah http://www.gardenia.com.my/getbooklet.html

Comments

  1. nak cuba try gardenia spread hazelnut cari-cari dekat supermarket kuantan nie xder plak yg jual huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. habislah kot...sini pun cepat je habis.hari tu nasib baik je kebetulan stok baru sampai. klu x,tak merasa jugak.

      Delete
  2. jgn lupa mencuba resipi-resipi dlm buku tu tau :)

    ReplyDelete
  3. nice sharing
    nk try la
    saya suka roti wholemeal lagi berbanding roti putih

    ReplyDelete
  4. ade lg x, nk try jgk la btw tq ye utk info ni.....;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1