Jatuh Cinta dengan Precious by RCW

Assalamualaikum...

Sebenarnya dah lama dengar pasal perfume che ta bila kawan-kawan kat group bercerita tentang perfume laku keras ni sampai nak beli kena booking kat agen berminggu ke bulan baru dapat.
Tapi since kite bukanlah peminat tegar perfume mahupun che ta maka buat tak pedulik jelah.

22 September 2015.

Akak kat ofis ajak teman dia cuci mata cari tudung kat bazaar tok guru, tapi kite hasut dia pergi Grand Festival 2.0 kat Hotel Perdana sebab kite suka festival camgitu, ada macam-macam, makanan pun ado.

Maka berjalan kaki la kami ke sana.
Pusing 2x dalam dewan tu pun tak puas.
Masa nak keluar tu dan-dan perasan perfume che ta. 
Promoter tu pun laju la promote kat kami. Spray tester kat tangan kite.
Try bau.
 Hmm biasa ja bau ni. Femes dah kenapa... sebab che ta kot.

Itulah dont judge the book by it cover. Sekali keluar dewan dok pusing area makanan plak. Perfume makin semerbak bau sedap plak. Makin lama makin wangi. Memikat sungguh baunya.
Cakap kat akak ofis tu. 
Terus dia ajak kite pergi beli.
Dia pun sekali beli sama.

Dok berjalan nak balik ofis, angin sepoi-sepoi. Perfume tu makin memikat. Serius. Tak menyesal la beli.

RM29.90, EDP kot. Halal dan boleh bawak solat plak. Bau memang sampai petang dan sedap plak bau dia. 
Best giler. Memang jatuh cinta dah dengan precious by RCW ni.

 Recommended okay!

Beli apa lagi?
Banyak yang berkenan kalau ikot nafsu. Tapi tahan jelah sebab musim nak kena servis kereta dan musim nak raya. Nak pakai duittt oiiit.

Just buy some pins. 4 - RM10

And the lasagna for lunch.




Comments

  1. I is pun dah mula macam tertarik-tarik dah pada Precious tuh....

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan,

    Nak kena try precious tu...eh pin pun comel2 jugak! :) tergoda saya,,, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan.kite dah lama follow n baca blog awak tapi jarang tinggal komen.
      nti abes pantang boleh jalan2 shopping ye...

      Delete
  3. dok cari jugakk !

    tapi, tak jumpa.. katanya wangi sangat...

    nak jugak jadi a part of orang wangi... huk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. wangiii...best sangat okey. try sekali pasti jatuh chenta...

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Pengalaman membeli di 11street.my

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan