PERSONAL SHOPPER?

Assalamualaikum...

Since amek kereta ni, memang taklah nak shopping selalu-selalu dah.
Masalahnya kite plak memang kaki shopping. Gigil jugak kalau tak shopping sehari.

Nak jadi cerita...
Lately makin kerap plak kawan-kawan ofis mahupun kakak minta tolong belikan barang online kan.
Macam seronok jugak kite membantu, memenuhi pesanan mereka. Melayan nak itu ini. Pastu order. Nanti sampai barang kat tangan mereka dan mereka suka plak. Happy berganda.
Beli secara online biasalah di website kegemaran lazada dan 11street. Tapi now memang addict dengan 11street la. Memang murah lain macam dan kupon setiap hari. I loike!

Tak cukup dengan online. Offline pun boleh. Cod atas meja kerja masing-masing terus.
Trip ke KL aritu pun sempat le belikan gula-gula sticky pesanan kawan ofis.
Sampai sesat-sesat mencari KLCC dan kedai sticky tu.
Alhamdulillah jumpa juga kedai sticky tu.


Dan trip yang kurang aman, deru-deru whatsapp masuk tanya pasal songket sarawak. Tapi dah berjalan nan hado reply whatsapp. Malam nak tido baru reply. Kihkihkih... Terharu i'olls. Baru tahu rasa aura orang meniaga.
Untuk songket sarawak, 2x dah trip order tapi sehelai je yang kite punya dan selamat hantar jahit. Insya-Allah trip ketiga on the way nak order.  Masa order selalu order lebih untuk diri sendiri. Bila sampai, kawan-kawan dok berkenan, terus tak sampai hati diorang hampa. Bagilah kat diorang beli.
Kite takpe. Kawan-kawan happy kite pun tumpang happy...


Personal shopper tanpa upah je pun. Seronok-seronok bergembira kongsi benda menarik dan murah untuk keuntungan bersama-sama.
 Sharing is caring.

Ada jugak yang dok tanya mana kite membeli diapers murah etc mintak order sekali.
Dengan senang hati kite membantu jugak.
Sebab diapers murah itu memang salah satu produk wajib beli. Hari-hari semak harganya.Terutama untuk drypers.

Baru-baru ni beli drypers dapat harga RM82, free postage. Memang berbaloi-baloi berbanding beli kat pasaraya mahupun direct penjual yang jual kat FB tu. Dulu tengok kat penjual FB dok jual RM90 untuk 3pek. Sekarang dah naik harga jadi RM100. Nak-nak poslaju dok buat meroyan caj segala benda mahu lagi mahal caj. Adoiii...
Eh. Dah melalut kot lain.
Anyway, kalau korang tetiba eh. harga diapers arinie berapa? boleh dapat murah macam mana? boleh je tanya kite kat sini. Direct e-mel cikjelita899@gmail.com. Will share the info. Jangan plak harap hari-hari kite update kat blog. Memang tak sempat ye.



Comments

  1. br je beli pampers murah kat lazada..hehe

    ReplyDelete
  2. uish.. berbaloi-baloi..

    tak mau tengokk !! nanti terjebak.. huk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jangan begitu marilah terjebak bersama-sama.

      Delete
  3. Cikkk jelitAaa kiteee pon nakkkk...hihihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1